Един чаровен сватбен танц с неочакван край

4
Добави коментар
boleyn
boleyn

Професионалният магьосник Джъстин Уилман демонстрира левитация в своя първи сватбен танц с очарователната си съпруга Джилиан.

Танцът наистина е страхотен, а може би магията е самата Джилиан…

Вижте още: ЛЮБОВ ЗАВИНАГИ – КРАТКО ФИЛМЧЕ ЗА ПРЕПЯТСТВИЯТА НА ЕДИН ВЛЮБЕН МЪЖ

Препоръчано! Когато започват да пишат тази книга като приятели и дългогодишни бизнес партньори, Райън и Джесика започват да излизат заедно. И следвайки собствената си система се влюбват до уши… а след година се женят в Ирландия!

ДРУГИ КНИГИ, КОИТО МОЖЕ ДА ХАРЕСАТЕ: От столетия жените са предавали – от уста на уста, от майка на дъщеря – тайните техники на съхраняване и засилване на женската енергия. Тази, която е знаела тайните и е умеела да използва своята енергия, е притежавала невероятна мощ. Мъжете били готови да дадат живота си за една нощ с такава жена…
В първата си книга „Изворът на женската”, сила Лариса Ренар съчетава съвременните постижения на психологията с древните практики и познания, чрез които жените са поддържали вътрешната си хармония преди хиляди години.Вижте цялата презентация на книгата в книжарница Гнездото.

Как да бъдем щастливи в любовта, как да срещнем правилния партньор и как да го задържим, как да постигнем хармония, страст и любов в отношенията си и да изпълним най-съкровените си мечти, как изневиделица да станем богати, красиви, обичани и здрави?100 отговора на 100 въпроса за връзката ви.“Кармата на любовта“ от Геше Майкъл Роуч – Една книга, която обещава много …Вижте цялата презентация на книгата в книжарница Гнездото.

Забавна, откровена и винаги правдива, това е книга, която всяка жена трябва да прочете, за да проумее какво наистина мислят мъжете за любовта и брака.От нея ще научите: Какво можем и какво не можем да очакваме от един мъж? Как да разпознаем „маминото синче” и какво да направим в случая? Как да узнаем доколко сериозни са намеренията му?… Вижте цялата презентация на книгата в книжарница Гнездото.

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.