Декоративни корнизи

1
Добави коментар
doorsbg
doorsbg

Използването на декоративни корнизи е един страхотен начин да подчертаем уникалното излъчване на нашия дом. Посредством интеграцията на подобни елегантни интериорни елементи в съчетание на масивен паркет, изящни декоративни мазилки и подходящо осветление е един наистина чудесен начин да разчупим стандартното и да се потопим в различното, да си подарим една класическа приказка и всичко това в нашия комфортен и уютен дом.

Декоративни корнизи, изработени от гипс и поставени на таван и прозорци

Най-често употребата на декоративни корнизи се свързва с играта на светлината в едно жилище т.е. умело да боравим със сенките и светлосенките в дома си. Често тяхното използване ще открием и на места, където желаем да разграничим цветово отделните повърхности. Често тяхното използване е обусловено от използването на креативни осветителни решения, като така се постига максимално задоволителен ефект на красота и стил за обитателите.

Друг вариант за употреба на интериорни решения от типа на декоративните корнизи е, когато търсим решение на проблем или с други думи желаем да прикрием определено несъвършенство по дадени повърхности. Сред приоритетното използване на корнизи е и това, което касае чистото акцентиране върху определен нюанс от стилистиката на интериора. Класическото интериорно оформление е тясно свързано с инсталацията на декоративни корнизи, докато по-модернистичните варианти го използват по-рядко – най-често при рамки на врати, прозорци и т.н.

Днес внедряването на класически декоративни корнизи, первази, розетки или профили за стени могат напълно да преобразят едно жилище и да му помогнат да изгради собствена елегантна визия, която да впечатлява ежедневно, както обитателите, така и техните гости. Не се колебайте, а се доверете на своя интериорен нюх и подарете един впечатляващ подарък на вас и вашето семейство.

Можете да откриете най-доброто на българския пазар в областта на популярните декоративни корнизи, художествен паркет и въобще всичко, което е нужно, за да превърнете своя дом в едно изящно бижу.

Декоративни корнизи Средна оценка: 5.00/5 от 1 гласа

About the author

Борис Маринов

Работя във фирма Борман Комерс, град София. Занимавам се с внос и дистрибуция на входни, интериорни и пожароустойчиви врати.