Кметът инж. Азис награди ТПКИ „Петър Мирчев” с „Герб на община Кърджали – оксидиран”

1
Добави коментар
arbalet
arbalet

Хороскоп за Овен

Открива ви се добра възможност да се наложите в бизнеса, дори той да не е основното ви занимание. Не я пропускайте и финансовото изражение на успеха ще бъде наистина добро. Оползотворете максимално краткото време за отдих, което ще дойде. Съдбата ви дарява с нови, още по-вълнуващи житейски радости.

Виж подробна информация

Бъдете внимателни и се пазете от необмислени постъпки, за които после може да съжалявате. Не са изключени конфликти с близки хора или колеги. Правете неща, които са ви приятни и не изискват особени усилия. Шофирайте спокойно, колкото и да сте напрегнати. Решителността няма да ви е полезна точно сега.

Виж подробна информация

С повече вълнение ще се подготвяте за предстоящите си изяви, имате очаквания, от които няма да останете разочаровани, напротив. Те ще ви насърчат по свой начин, топло и вълнуващо да изразите обичта и уважението си към хората около вас, с което ще повишите усещането им за значимост.

Виж подробна информация

Хороскоп за Рак

Работата ви по започнат проект с чуждестранно участие ще продължи, подготвяйки наред с него и участието си в следващия по значимост за вас. Целите, които преследвате са на път да се реализират, независимо от съпътстващите ги препятствия. Погрижете се за отдиха си, не може само работа.

Виж подробна информация

Хороскоп за Лъв

Независими по дух и поведение, ще се ръководите от собствената си програма и няма да позволите на никого да ви разколебае. Няма да ви е лесно, особено в работата ви с хора, имащи закостеняло мислене и още по-трудно поведение. Отегчените и самотни ще срещнат човека, с когото могат да имат силна връзка.

Виж подробна информация

Хороскоп за Дева

Денят е подходящ за започването на нещо ново, а такива възможности наистина няма да липсват днес. работите добре с хората около вас и резултатите ще бъдат наистина успешни. Проявявайте толерантност към различията. Вечерта ще бъдете в компанията на приятели. Може да научите интересни подробности.

Виж подробна информация

Засилете общуването с онези хора, чието присъствие ви прави по-добри, насърчава ви да се развивате и да търсите нови възможности за себе си. Срещата ви е важна и защото вие има какво да им дадете, общият ви път налага това. Оставете се усещанията да ви отведат на подходящото за случая място.

Виж подробна информация

Подготовката ви е на път да приключи и ще пристъпите към реализацията на нов проект. Влагайки старание и любов, то крайният резултат не може да е друг, освен очакваният. Не сте безразлични към някого, може би нова любов. Денят е подходящ да го изразите по-смело.

Виж подробна информация

Целенасочени и устремени сте. Успявате да се съсредоточите върху даден проблем и да го разрешите докрай. Нищо не е в състояние да ви отклони от пътя ви. Не обръщате внимание на съветите на ваш близък в последствие може да съжалявате за това. Сега обаче се чувствате много добре. Привличате вниманието на влиятелна личност, с която може да ви свърже ползотворно сътрудничество.

Виж подробна информация

Звездите са благосклонни към вас днес. Ще ви се дадат възможности, за които при други обстоятелства сте мечтали. Подходящ ден за уреждане на наследствени дела.

Виж подробна информация

Не губите време в излишни приказки днес, а предпочитате да действате твърдо и последователно. Очаква ви положително развитите на делата ви, което наистина ще ви открие възможностите, които търсите. Прекалено напрегнати сте на работното място и рискувате да пренесете и в личните си взаимоотношения това настроение, което не е за препоръчване.

Виж подробна информация

Хороскоп за Риби

Грижете се за здравето си и следвайте препоръките на специалистите. Не се ангажирайте с повече задачи, отколкото сте в състояние да свършите, за да не се отрази умората на настроението и контактите ви. Ще се наложи да се съобразите с изпълнението на договорените условия по един проект, ако искате да продължите работата си по него.

Виж подробна информация