Купи евтин сайт

15
Добави коментар
Reklamna-Reklama
Reklamna-Reklama

Ние предлагаме възможност за закупуване на професионални уеб сайтове без и с контролен панел на изгодни цени вариращи от 80 до 480лв.

Сайтовете с контролен панел на български език са на цена между 250 до 480лв. Те са подходящи за новинарски уеб сайтове, бизнес сайтове и т.н.
Ако бизнесът ви не се нуждае от споделяне на много информация и знаете, че съдържанието в сайта няма да се нуждае от често разширяване, то е излишно да плащате повече за уеб сайт с контролен панел. В такива случаи сайт струващ 120лв. без контролен панел би свършил перфектна работа. Той е лесен за корекции и визуално не отстъпва по нищо на тези с контролния панел.

От няколко години развиваме база с готови за ползване уеб сайтове, които са с естетически издържана и модерна визия. Подобни уеб сайтове можете да закупите и от водещите уеб студия в страната, но те ги третират като нови, възползвайки се от незнанието на клиентите и често ви карат да си плащате дори за дизайна. Отделно цената им надвишава 1000лв.

Ние сме отскоро на пазара и позициите ни не са перфектни с оглед на това, че има десетки фирми с над 15 години работа както по SEO оптимизация на сайтовете си за Google, така и в работа с клиенти, които оставят беклинкове на създадените от конкретното студио или дизайнер сайтове, което допълнително ги оптимизира. Въпреки това, с предлагането на иновативни услуги и достъп до сериозна база от готови уеб решения на изгодни цени, целим да конкурираме достойно всяка една фирма и уеб дизайнер без значение от колко време са на пазара и с какви клиенти са работили.
В креативните услуги какъвто е и уеб дизайнът стилът е от основно значение. Именно това е и нещото, което няма как да бъде взаимствано. Кодът е нещо, което се учи за няколко години, но стилът е индивидуален за всеки.

Държа да спомена, че работата по големи проекти е нашето слабо място и не смятам да предлагаме подобни ангажиращи много време и трудов ресурс услуги и в перспектива. Ключово при дългогодишния опит и работа по големи проекти е когато става въпрос за изработка на сложни разплащателни системи, които има вероятност да допуснат хакерски пробиви. За подобни поръчки струващи над 2000лв. се обръщайте към водещите студия, които Google ще ви покаже ако търсите изработка на сайт като словосъчетание.

За да гарантираме високото качество, от което всеки собственик на уеб сайт се нуждае, тестваме нашите кодове за грешки спрямо актуалните стандарти чрез най-популярните валидатори.  Гледайте на нас като на идеалното решение ако се нуждаете от евтин бизнес сайт или уеб магазин, които визуално да са естетически издържани и да се харесват. За нас качеството е от значение, а моите лични познания от реклама, маркетин и дизайн като науки гарантират ефективност и добър имидж за вас и вашия бранд.

Изработката на леки сайтове, които се зареждат бързо, и не натоварват сетивата на потребителите е нещо, което владеем на конкурентно ниво. Можете да разчитате на нас и за изработка на рекламни банери, фирмени лога, мениджмънт на рекламни кампании и редизайн на сайтове.

Ако имате въпроси, можете да се свържете с нас на [email protected] +359 883 341 850 или като ни добавите в skype като Saitove.bg