Alfaparf Semidilino Illuminating Течни кристали 50ml

1
Добави коментар
mashbg
mashbg

ТЕЧНИ КРИСТАЛИ ALFAPARF

1989: ALFAPARF MILANO стартира Semi di Lino течни кристали. The Original. 
Precious течните кристали с блясък ефект. Символ на блясък и сияние на косата, тези кристали   завладяха жените в над 80 страни по целия свят. 

ДЕСЙСТВИЯ

Тази ултра-луксозна  течност веднага добавя повече светлина, блясък и 

мекота на всеки тип коса. Ленено семе Extract обогатен с витамин Е осигурява здравина и блясък. Улеснява разресването на косата и предпазва косата от топлинна злоупотреба. Космите са сиайни и с копринена мекота! 

КАК ДА СЕ ИЗПОЛЗВАТ

Нанесете равномерно  върху влажна или суха коса.

РАЗМЕР :50 мл – 1,69 fl.oz.

ALFAPARF MILANO е водеща италианска мултинационална компания производител на професионални бои за коса,козметика за грижа за косата и стилизиращи продукти.

ALFAPARF ГРУП е един от първите козметични компании в италианската столица на света и собственик на някои международни водещи марки призводители на проофесионални продукти за нуждите на фризьорството като: ALFAPARF Milano, YELLOW Professional, DiBi Milano, DiBi център, BECOS, BECOS клуб, FISIOPSHERE, TEN (професионална грижа за кожата) и красота & BUSINESS. ALFAPARF GROUP е индустриален партньор на някои от най-големите козметични компании в света обслужващи фризьорите по  цял свят!

 ALFAPARF MILANO има над 300 000 професионални клиенти в света. Тя разполага с 2 международни изследователски лаборатории с авангардни формули и високотехнологични стандарти, пет производствени предприятия на стратегически места по свта (2 в Италия, 1 в Бразилия, 1 в Мексико, 1 в Китай).Компанията разполага и с 38 международни академии, посветени на техническо и стилистично образование, 23 търговски клона и широка дистрибуторска мрежа в над 80 страни в света.

 Продукти и услуги на ALFAPARF са резултатите от научните изследвания и сътрудничество с международни стилисти работещи по цял свят и центрове за красота, технологично ноу-хау, дълбоко познаване на пазара и нуждите на професионални фризьори.
 
ALFAPARF MILANO е компания,която е ориентирана към подобряване на своите стандарти за качество и се характеризира с гъвкавост, за да се осигури бързи отговори развитието на пазара и нуждите на клиентите си.
Мисията на ALFAPARF MILANO е свъразана с пълноценното задоволяване на потребностите на всички фризьори по света.

КАКВО ПРЕДЛАГА КОМАПАНИЯТА АЛФАПАРФ МИЛАНО

ИНОВАЦИИ
Отлични авангардни научни изследвания, заверени ISOO 9001;развитието и производствените процеси са с високо качество и гарантират абсолютна надеждност и високо качество на работата с тяхните продукти. 
ALFAPARF MILANO предлага преглед на най-новите международни тенденции за красота и осигурява на фризьорските салони вдъхновение и креативност с най-важните тенденции в модата, дизайна, мебели, фотография и архитектура. 
       
ОБРАЗОВАНИЕ
програмите на ALFAPARF Milano  дават възможност за подобряване на техниките за кандидатстване и професионални продукти, стимулиращи естествен творчески талант, за да се развие салон предприемачески и управленски визия.