Как да постигнем добра сделка при покупката на офис стол?

3
Добави коментар
silvy
silvy

Да си купиш подходящият офис стол наистина не е лесна работа. Какъв точно бюджет ви трябва? Смятате ли, че покупката на скъп офис стол е добра инвестиция? Дали можете да си купите стол, който да използвате през целия си живот? Има няколко прости неща, които можете да направите, за да намалите цената. Все пак, ако бюджетът за закупуването на стола е личен, а не служебен това със сигурност ще бъде от значение.

 

Едно от нещата, които могат да понижат цената е материала на стола. Ще трябва да балансирате разходите в избора между истинска и изкуствена кожа, както и други материали като преценявате какви са ползите и недостатъците им.

По-важно от това е откъде ще си го купите. Можете да си набележите даден модел стол, след което да влезете в интернет и да използвате някой от сайтовете за сравняване на цени между различни доставчици. Така със сигурност ще добиете ясна представа за цените и ще можете да си изберете най-добрата оферта. Eдни от най-добрите сайтове за сравняване на стоки са Shopzilla.com и Nextag.com. Разбира се необятността на интернет е неоспорима и има и множество други възможности. Да не говорим за факта, че всеки уважаващ себе си магазин или верига магазини за мебели поддържа на високо ниво интернет страницата си, силно залагайки на онлайн търговията.

 

 

Действително подобни интернет сайтове дават възможност на потребителя да избира столове все едно се намира в магазина на който и да е доставчик. Друго огромно предимство е възможността да сравнявате и да не ограничавате своя избор спрямо цена на доставката, качество на офис стола, замяна на закупения продукт и други условия, които са различни при различните търговци.

 

 

Ако планирате покупка на повече от един офис стол задължително трябва да разгледате множество сайтове и да си изберете място, където този модел е намален. Ако никъде не е намален винаги можете да поискате от дадения търговец да ви направи отстъпка, понеже купувате по – голям брой столове. Ако трябва да оборудвате например офисът на бъдещата си фирма този разговор би бил задължителен. Със сигурност ще получите по – бърз и ясен отговор ако сте напълно наясно с това какви са цените и параметрите на модела, който искате. Но все пак всичко е въпрос на бизнес преговори.