Интериорни врати за Вас и Вашето семейство

1
Добави коментар
Joanna13
Joanna13

Интериорните врати са изключително важен елемент от вашият дом. Те разделят стаите, помещенията, намаляват шума и т.н. За такава важна част като врата е нужен стил и добър вид. Но най-вече качество. Фирма Ичо 2 може да Ви предложи всичко, от което се нуждаете.

Идеите и размерите зависят от вас, а изпълнението (гарантирано добро) от нас. Моделите ни са различни и разчупени, защото самите Вие създавате проекта за интериорните си врати. При нас целта е Вие да дадете духът на вратата, ние да я направим според вашият вкус и издръжлива на всякакви условия. Фирмата ни предлага различни решения за различните помещения. Ако желаете интериорната Ви врата да бъде плъзгаща тя може да бъде на лицевата или на обратната страна на стената.

Ние ще Ви посъветваме за правилния материал и вид на вратата. Разбира се, окончателното решение зависи от Вас. Някои от главните подробности, които трябва да се прегледат преди поръчката и закупуването на интериорна врата са размери, вид и материал, останалата част от интериора (дали вратата би се вписвала), функционалност и ползване (много хора ли я използват или не). Повече подробности ще намерите в тази статия.

Предлагаме врати от МДФ, богата цветова гама – ламинирани или с боя, а вече и с регулируема каса със заоблени первази. Плаващите первази имат предимството, че „обират“ луфтовете, а тяхната заобленост ги прави по-красиви визуално. Другото им наименование „компенсаторни“ разкрива тяхната цел – компенсиране на разликите в ширината между зида и касата. Вратите, които изработваме могат да са на панти, плъзгащи, „чупещи- хармоника“ , единични или двойни…, т.е. ИЗЦЯЛО съобразени с Вашите предпочитания. Един от различните, необикновени варианти е вратата Триплекс. Повече информация за нея може да намерите тук.

Има вариант за поставяне на нова врата с каса върху старата. Предпочитан е особено за панелните жилища с метални каси. Отворът се стеснява само с 4 до 5 см общо. Ламинатното покритие е с предимство пред интериорни врати с покритие от фолио, поради здравината и издръжливостта му. То е по-устойчиво на надраскване, при почистване и стареене. Има цветово разнообразие и възможност за изработка на една врата в два цвята, т.е. от едната страна да е един цвят, а от другата в друг. Това позволява разнообразие в обзавеждането на всички помещения в дома Ви и свобода в цветово отношение. Това за нас не е оскъпяващо допълнение, а право на избор на клиента и за това то не променя цената на вратата.

При нас всяка поръчка и желание става реалност, защото колкото идеи имате вие, толкова начина за изпълнение имаме ние

craftmaster , interiorni vrati , interiorni vrati sofiq , laminiran mdf , laminirani vrati , pluzgashti vrati , triplex , vrati sofia , врати софия , интериорни врати , интериорни врати софия , лакирани врати , ламинантни врати , ламиниран мдф , ламинирани врати , мдф врати , оберлихт , остъклена врата , остъклени врати , остъкление , пвц врати , плъзгащи врати , триплекс , цени на врати