8 разочароващи факта за порното, които ще ви разстроят

5
Добави коментар
boleyn
boleyn

Отидете до магазина и си закупете най-голямата разфасовка носни кърпички, които намерите. Ако няма, 8 ролки тоалетна хартия или 4 ролки кухненска също биха ви свършили работа. След това идете до аптеката и си вземете най-силните успокоителни, достъпни без рецепта. После се приберете у дома, вземете си един топъл душ, завийте се с дебело одеяло и тогава продължете да четете този текст. Защото ще е много тегав.

Причината е, че ще ви посочим няколко депресиращи факта за най-милото, най-ценното – порното.

1. Заплатите на повечето порно актьори не са кой знае какво

В края на 90-те и след 2000 г. актьорите и актрисите, снимащи порно филми, са изкарвали баснословни суми. Днес обаче нещата са се променили, при това драстично. Оказва се, че конкуренцията в този бизнес е толкова голяма, че често на изпълнителите им се налага да работят и на друго място, за да си изкарват прилични доходи.

2. Някои партньори на екрана всъщност не се харесват

Мислите си, че щом правят секс, значи няма начин да не се харесват? Грешите – не! Освен че не си допадат помежду си, много актьори имат забранителни списъци, в които попадат имената на други изпълнители, с които никога не искат да работят. Ми така де – то не може да чукаш с когото и да е.

3. Само понякога оргазмите са истински

В повечето случаи актрисите, които на екрана се разтрисат от зловещи оргазми, всъщност правят това, в което са най-добри – играят. Да, понякога се случва така, че пред камера действително някой свършва, но само когато целият екип работи перфектно и няма разсейващи фактори.

4. Често женското изпразване е фалшиво

Нееееее! Оказва се, че в по-голямата част от порно филмите, в които жените еякулират, това е постановка. Ние сме съкрушени.

5. Безплатните порно сайтове убиват индустрията

Ако не знаете, порно сайтовете, в които съдържанието е достъпно безплатно, взимат платени материали от други места и ги пускат свободно. На вас това начинание може и да ви се струва благородно, но то реално вреди цялостно на порно индустрията. Пускаме сълза.

6. Безплатните порно сайтове вредят и на актьорите

Плащайки, за да гледате видео с любимата си порнажка, вие показвате на продуцента, че харесвате нейните филми и така го навивате пак да я продуцира.

7. Много малко хора могат да направят кариера в порното

В момента се наблюдава изключително засилен интерес към порно индустрията. Причината може и да е заради все по-разкрепостеното мислене на съвременните хора и отношението към филмите за възрастни като цяло. Само че в сравнение с десетилетие назад, днес е много по-трудно някоя мацка да направи кариера в порното, защото „славата“ в тези среди често се задържа едва за седмица-две.

8. Снимачните площадки са ужасни

Като изключим големите продукции, повечето порно филми са снимани в гадни стаички с добро осветление. А и нека не забравяме факта, че във въпросните стаички има повече хора, които не правят секс, отколкото такива, които реално се чукат.