ПУЛОВЕР – модни тенденции есен-зима 2015/2016

1
Добави коментар
fashionchoice.bg
fashionchoice.bg

ПУЛОВЕР – модни тенденции есен-зима 2015/2016

С настъпването на по-хладният сезон, падането на първите жълти листенца от дърветата и с усещането на студеният вятър във всеки човек възниква желанието да облече дънки и топъл пуловер. Комфортната дреха винаги остава на мода. Днес пуловерът и плетените жилетки се явяват неизбежна част от стилният женски гардероб, но това не е било винаги така. Както всички останали дрехи, така и пуловера си има своята модна история. В началото на 20-те на минали век световно известната френска дизайнерка Коко Шанел включва в своята колекция хармонични съчетания на плетена жилетка с пола, пуловери от фино плетиво в комбинация с панталон, както й плетени рокли, като добавя обемни украшения и ярки шалове.

В наши дни световния моден подиум не може да съществува без удобните и универсални пуловери и плетени жилетки, особено в периода, когато се сменят два сезона. Какви пуловери ни предлагат да носим модните експерти в сезон есен-зима 2015-2016, за да се чувстваме комфортно, уютно, топло и в крачка с модните тенденции.

Много модни дизайнери включват в своите колекции обемни пуловери и жилетки с различна дължина. В модните тенденции отново може да се на наблюдава стилни блузки от фино плетиво. Такива модели умело могат да се съчетаят с дънки с ниска талия, класическа пола, елегантен панталон. Тези модели придават образ на съблазнителност и женственост.

Отново този сезон актуални ще бъдат пуловерите тип поло, който не слизат от модния подиум вече много години. Тези пуловери отлично се съчетават с различни дрехи. С тях може да изглеждате елегантно, стилно, романтично и най-вече удобно.

Обемните коси и други подобни елементи се срещат и в предстоящият сезон есен-зима 2015-2016. Ползват се с особена популярност при много дизайнери, като именно те поставят основата на модела.

Акцентите на пуловери във вид на големи изплетени рисунки или орнаменти са още един хит в предстоящият сезон.

Точно така топла, уютна, стилна и романтична може да стане вашата есен и зима 2015-2016 заедно с модерните пуловери и жилетки от онлайн магазин fashionchoice.bg. Можем с увереност да отбележим, че колкото повече пуловери и жилетки имате във вашият гардероб, толкова по-разнообразен ще бъде вашият моден образ през този сезон, което ние най-искрено ви пожелаваме. Очакваме ви!

ОНЛАЙН МАГАЗИН FASHIONCHOICE.BG

РАБОТНО ВРЕМЕ НА ОПЕРАТОРИТЕ:

Пон. – петък от 09:00 до 18:00 часа. Събота – от 9:00 до 13:00 часа. Може да поръчвате 24 часа / 7 дни седмично Телефони  0897 234 734, 0888 234 734 Електронна поща: [email protected]