Проекти за къщи от Архитектурно студио „Пловдив Дизайн“

1
Добави коментар
dudalche
dudalche

Ние сме Архитектурно студио „Пловдив Дизайн“ и създаваме изключително добри проекти за къщи.

На пръв поглед проектирането на една къща изглежда като лесно и приятно занимание. Критериите на хората за хубав проект на мечтания дом обикновено се свеждат до броя, вида и квадратурата на отделните помещения, без да се предвиди функционалната връзка между тях. Тези идеи твърде често не са съобразени с правилното ориентиране на помещенията в плана – стълбищата и сервизните помещения да бъдат със северно изложение, а тези с източно и южно изложение да бъдат с тераси или веранди.

        За не специалиста убягват и редица, наглед дребни детайли, но с особена важност за бъдещата експлоатация като: особености на климата и терена, правилното ориентиране на помещенията в плана и спазването на действащите строително-технически норми.

           В сложния лабиринт от нормативни документи, разпоредби, правилници и ограничения с помощта на Архитектурно бюро „Пловдив дизайн“, Вашите идеи ще се материализират в един креативен проект за къща. Благодарение на  професионалните умения на  специалистите от нашия екип, сградата ще бъде позиционирана на най-подходящото място върху терена. Ще ви предложим и архитектурни решения, съобразени с местните особености на климата, характерен за Пловдив – високи температури през летния сезон, наличието на почвени води, преобладаващ западен вятър и др.

           В нашите проекти за къщи нивото на първия етаж е на 50 – 60 см над нивото на терена, поради високите подпочвени води в града ни, като денивелацията спрямо терена се преодолява с няколко стъпала. По този начин, по време на експлоатацията сградата ще бъде предпазена изцяло от проблеми, свързани с появата на влага в помещенията.

           Разпределенията на нашите проекти за къщи включват една или две спални и просторна дневна с камина. Предвиждаме и допълнително помещение за съхранение на градински инструменти и инвентар, удобно за непосредствен достъп при работа по двора на къщата. При желание на клиента за къща с гараж, препоръчваме директна връзка отвътре в сградата – така след като сте паркирали автомобила си, Вие сте си у дома.

         Проектите за къщи, създадени от нас са съобразени с бюджета, разположението върху терена, стила и потребностите на инвеститора. Вашите идеи, доразвити от архитектите и инженерите в „Пловдив дизайн“ са гаранция за създаването на един уютен и хармоничен дом. Доверете ни се!