Дамско мъжко детско евтино и луксозно бельо

1
Добави коментар
oknevenko
oknevenko

Онлайн магазин „Скарлет О“ Ви предлага висококачествено турско луксозно дамско,мъжко и детско бельо.Голямото разнообразие прави избора ви лесен и удобен, а красивата му опаковка е подходяща за подарък.

Предлагаме широка гама от сутиени – с мека и твърда чашка, с подплънки и без подплънки, с банел и без банел, бриджитки и модели за спортуване.Тук може да намерите и предложения подходящи за жени с онкологични операции, както и за майки кърмачки.Материите са разнообразни – от сатен и красива дантела до 100% памук.

Широка е гамата и на дамските бодита – с къс и дълъг ръкав, с тънка и широка презрамка, тип полу и с обикновено деколте.Моделите са тип бикина и тип прашка.Бодитата осигуряват удобство и комфорт през студените есенни и зимни дни.

При нас също се предлага голям асортимент от дамски,мъжки и детски потници,корсажи,бикини,боксери и прашки.Всичко е изработено от високо качествени материи и украсено с красиви цветни мотиви. Нощниците и пижамите ни са с отлично качество, съобразени с най – изисканият вкус и претенции.

Стягащото бельо е хит за сезона.Многото предлагани видове го прави подходящо за всяка част от тялото Ви.Микрофибърната материя прилепва плътно по тялото и го прави незабележимо под дрехите.Предлагаме модели тип клин за стягане и масажиране на бедрата ,колани за пристягане на талията и много други.

Секцията за ВАШЕТО ДЕТЕ също ще Ви бъде много полезна, а продуктите са изработени само от 100% памук. В забързаното ни ежедневие ние предлагаме решения,които задоволяват всеки вкус и правят избора Ви лесен и практичен.

Цените ни отговарят напълно за качеството и стилът на нашите продукти.

ЗАПОВЯДАЙТЕ ПРИ НАС!