Дамски дрехи

1
Добави коментар
oknevenko
oknevenko

Skarleto.com е  онлайн магазин за дамски, мъжки и детски дрехи, бельо и аксесоари.

За удобството на нашите клиенти сме позиционирали сайта си да бъде лесен за употреба и бързо да можете да откриете продукта, който Ви е необходим.

В категория ДАМСКИ ДРЕХИ ще откриете разнообразие от потници, тениски, блузи с дълъг ръкав, сака, жилетки, суитчери, спортни долнища и комплекти, дънки, панталони и клинове, рокли, якета и други . Модните тенденции присъстват по един или друг начин във всеки един артикул който предлагаме.

Ние от онлайн магазин skarleto.com залагаме на качествени материи / от 100% памук до ликра и други/ и разнообразни кройки.

Повечето модели дрехи са на размери, като някои от тях достигат до ХХХХХХЛ, а други са универсален размер.

Роклите са дрехата, която присъства във всеки женски гардероб. В тази категория ще откриете модели за ежедневието, за парти или за официален повод. Разгледайте рокли както с къси и вталени кройки, така и с дълги и свободни линии. Десените от класическо черно до шарки на цветя, фигури, надписи, анимационни герои и други. От светли семпли цветове до ярки и крешящи такива.

Изберете своя модел според вкуса си и купете бързо лесно и удобно!

Категория дънки, панталони и клинове предлага на вниманието Ви модели за всеки сезон- от късите секси панталонки до дългите дънки и клинове. Тук също сме показали различни по вид материи и кройки. Купете модел по крака или свободна кройка, която да Ви кара да се чувствате удобно. Отново можете да изберете между различни десени-едноцветни, шарени , с цветя, декорирани с камъни или дантела..

За дамите със спортен дух сме заложили на качествени суитчери, екипи и долнища. Насладете са на меки памучни материи в класически и екстравагантни линии и десен / зависи от стила Ви/ .

В категория потници присъства разнообразие на десени- можете да разгледате от изчистен едноцветен модел тип „Рамбо“ до атрактивни модели с картинки, щампли, апликации, декорации с камъни или дантела и още много.

Дамската тениска /тишъртка/ безспорно е най-предпочитания артикул за топлото време а и не само. Изберете си своя модел според стилът Ви – класически изчистена линия или атрактивна разпусната кройка. 

Сако – дрехата която можете да съчетаете в спортен или елегантен тоалет. Разгледайте нашите модели и подберете подходящото за Вас!

Жилетки – памучни тънки или плетени за зимата, вталени и къси или свободни и дълги- избора остава за Вас!

Изберете качеството и комфорта с дамските дрехи на skarleto.com