Дневен хороскоп за понеделник, 5 октомври 2015

4
Добави коментар
boleyn
boleyn

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен По пътя си днес ще срещнете какви ли не хора. Някои ще бъдат груби с вас, проявявайки своя егоизъм, докато други ще се отнасят толкова мило и любезно, че ще се запитате с какво сте заслужили добротата им. Светът е шарен, а хората са съвършено различни един от друг. Затова трябва да се научите да не ги третирате по един и същ начин.

Телец Днес ще откриете важна истина, за която не сте подозирали досега. Новината ще ви шокира и няма да успеете да решите как да процедирате от тук нататък. Изчакайте ден-два, за да отмине ефектът от неочакваното събитие, и чак след това направете нужните изводи.

Близнаци От вас зависи просперитетът на човек, когото много уважавате. По една или друга причина сте се оказали негова опорна точка и той дължи на вас не един свой успех. След като вече сте поели тази роля, сега ще усетите нейната тежест.

Рак Не можете да направите нищо, за да разрешите проблем, за който ви е споделено днес. Иска ви се да помогнете, но няма как. Вместо това, бъдете морална опора за този, който преминава през тази така сложна ситуация в живота си.

Лъв Безгрижието ви приключва днес. Лежерният и спокоен уикенд приключи и е време да се настроите на работна вълна. Ангажиментите в службата са безброй и е добре да започнете да ги отмятате още от сутринта.

Дева През целия ден ви се иска да останете насаме със себе си, за да помислите върху важните решения, които трябва да направите. Това обаче няма как да се случи, защото на работното ви място имат нужда от вас. Може би ще успеете да откраднете малко време за себе си вечерта.

Везни Не бъдете егоисти и направете всичко възможно, за да могат и приятелите ви да се възползват от необятните блага, които получавате напоследък, Да, те са дело на собствения ви труд, но, както знаете, споделеното благо е общо благо, а и носи лично удовлетворение!

Скорпион Отричате да имате каквото и да било участие в замисъл, който е претърпял пълен крах. Криете, че всъщност вие сте организатора на цялата идея, която не сте успели да осъществите. Поемете отговорност за грешката си, иначе уважението, което околните имат към вас, ще спадне драстично.

Стрелец Денят ще прекарате в компанията на хора, които не харесвате. Сами не знаете как сте се озовали на мястото, на което се намирате, и как се е стигнало до това нелепо събитие, от което сте част. Със сигурност обаче ще се постараете то никога да не се повтори.

Козирог Учудвате се на предразсъдъците, които обладават живота на хората около вас, но самите вие също не сте пример за свободен дух и приемане на чуждото. Във вас също живеят стереотипи, които много трудно могат да бъдат изкоренени. Това ще стане ясно на ваш близък човек днес.

Водолей Харчите много, а спестяванията ви намаляват значително. Ако в момента не можете да си осигурите сигурни и стабилни доходи, не си позволявайте да живеете нашироко. Откажете се от някои неща, за да можете да се справите с финансовите си проблеми.

Риби Гледате себе си в огледалото, но не можете да се познаете. И не става въпрос за външния ви вид, а за вътрешното ви Аз, което в последно време е претърпяло коренна промяна. Осъзнавате, че тя не е към добро и най-накрая сте способни да започнете процеса на връщане на предишното си Аз.