София Ден и Нощ-Епизод 4

1
Добави коментар
stan4o12
stan4o12

Напълно нов тип сериал за българския ефир – София – Ден и Нощ, стартира в ефира на Нова.

Концепцията на проекта е под формата на сериал да проследи истинския живот на младите хора в големия град, точно такъв, какъвто е – интересен, динамичен, предизвикателен и изпълнен с противоречиви емоции.

Сериалът описва и показва живота на група симпатични младежи, които живеят под един покрив и споделят всичко – радости, забавления, разочарования и мечти. Главните герои в него са навсякъде, където кипи животът в София, без да пропускат най-интересните места и най-забавните партита. В поредица от серии те изживяват пред очите ни всичко, което им се случва ден и нощ и ни направят свидетели на щурото си ежедневие.

Герои:
София – ТЯ Е ЧОВЕКЪТ В КВАРТИРАТА, КОЙТО ВИНАГИ Е ГОТОВ ДА ПОМОГНЕ

Най-добрата приятелка на Сабина в квартирата е София. София е от Пазарджик. Тя първа се е нанесла в квартирата при хазяина Боби, с който ги свързват чисто приятелски, но и работни отношения. Софи прави счетоводството в автосервиза на Боби. София е привлекателна и магнетична, но  едновременно с това и мъжко момиче, което разбира и от коли, и от купони. Животът е бил суров към нея и тя е трябвало бързо да порасне. От рано научава какво значи отговорност и как да се справя с трудностите. Не понася хората, които постоянно мрънкат и се оплакват, вместо да вземат живота си в свои ръце. За приятелите си София е готова на всичко. Именно тя е човекът в квартирата, който винаги е готов да помогне, да изслуша или да даде съвет. 

Сабина – ИМПУЛСИВНА РОМАНТИЧКА, КОЯТО СИЛНО ОБИЧА И МРАЗИ

Сабина е импулсивна романтичка, огнено момиче, което силно обича и мрази. Приятелите я наричат просто Ина. Идва в София, за да търси щастието и най-вече, за да срещне голямата любов. В квартирата открива страхотни приятели, които бързо се превръщат в нейното семейство. Работи като сервитьорка, но е твърдо решена да докаже, че може много повече. Сабина е винаги открита и пряма. Ако нещо не й харесва, го казва направо и без увъртания. Понякога хората се дразнят на нейната емоционалност и директност, но това е тя – истинска жена, изтъкана от полюсни емоции. Обича, страда, плаче и се радва като дете. Сабина идва от семейство, в което е била възпитавана изключително строго, а жената никога не е имала думата. Именно затова бяга от родния Златоград и идва в столицата, за да живее по собствените си правила. Влюбването на Сабина обаче преобръща живота на всички в квартирата по неузнаваем начин и слага началото на едно вечно съперничество между нея и Рая. Ожесточеният любовен триъгълник за сърцето на един мъж вещае неочаквани изненади.

Рая – ТЯ Е ЧЕРВЕНОКОСАТА АМБИЦИЯ НА КВАРТИРАТА

Рая е червенокосата амбиция на квартирата. Тя е много красива, талантлива и борбена. Идва от Лом, където е работила като хореограф и танцьорка. Но тъй като Лом е тесен за нейните амбиции, красавицата мечтае да се премести в София, където да открие собствено денс студио. Танците са нейният живот, нейната страст. Но колкото са големи мечтите й, толкова са силни и нейните разочарования, когато разбира, че никой в столицата не се интересува нито от таланта, нито от нейните амбиции. Рая пада, става, пак пада, отчайва се, но продължава да се бори за мечтите си. Пътят е толкова дълъг и трънлив, а съдбата й поднася доста горчиви хапки. Всяка малка стъпчица напред е свързана с непосилни жертви. Ще успее ли красивото момиче да се съвземе и да продължи напред? Една любов ще помогне на Рая да приема житейските шамари малко по-леко, но същевременно ще я въвлече в страстен любовен триъгълник, заради който пак ще се наложи да плаща висока цена. Нейната основна съперница в квартирата се казва Сабина.

Коко – ЗА НЕГО СОФИЯ Е ГРАДЪТ НА НЕОГРАНИЧЕНИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ

Определено най-забавният и свеж образ в квартирата се казва Никола или просто Коко от Берковица. Едно непораснало дете, което върши щуротия след щуротия, но никой не може да му се разсърди. За него София е градът на неограничените възможности, мястото с най-големите предизвикателства и вечните купони. Затова в столицата той не си губи времето, а живее тук и сега, но винаги от днес за утре. Макар да е симпатично безотговорен, скаран с дисциплината и парите, Коки е талисманът на квартирата, който заразява всички с широки усмивки. Той е верен приятел с добро сърце. Съдбата обича Коко, затова каквито и каши да забърка, той винаги успява да се измъкне от тях… почти невредим. В стаята си Коки гледа леко странен, но силно миризлив домашен любимец – малко порче, което е кръстил Пор Фавор.

Дани – МЪЖЪТ, НА КОГОТО ЖЕНИТЕ ТРУДНО УСТОЯВАТ

Дани е чаровникът, дошъл в столицата от Лом, за да се докаже като най-добрия фотограф. Той е творецът на квартирата – талантлив, пълен с идеи и безспорно неустоим за дамите. Понеже е мъжът, на когото жените трудно устояват, именно той се оказва в центъра на сложен любовен триъгълник в квартирата, който ще промени отношенията на всички. Свикнал да се забавлява и да взима максимума от живота, Дани бързо ще трябва да порасне и да разбере в какво се превръщат мечтите и какво означава да бъдеш отговорен.

Поли – МЧЕТАЕ ЗА ГОЛЯМАТА МУЗИКАЛНА СЦЕНА

Поли е красиво и талантливо момиче от Плевен, което мечтае да пее. Тя винаги е била принцесата на татко и животът до този момент не я е сблъсквал с особени трудности. Дошла е в София, защото е сигурна, че от там ще й бъде по-лесно да влезе в музикалния бизнес. Поли е оптимистът на квартирата. Колкото и трудности да среща в ежедневието, тя никога не губи вяра. Мечтае да покори голямата сцена и да запише собствено парче. Големият град й предлага много възможности, но и поредица от трудни изпитания. Но мечтаната кариера на певица започва да изглежда все по-далечна в София, където почти никой не се интересува от мечтите и проблемите на другия. Любовни и професионални разочарования, романтика и огорчение са малка част от емоциите, които съпътстват Поли в желанието й да върви напред и да бъде щастлива. Дали премеждията ще калят нейния характер и дали ще я научат да бъде по-силна и по-самостоятелна? Или безкрайните трудности в големия град ще унищожат нейните мечти и ценности?

Боби – „БАЩИЦАТА” НА ЦЯЛАТА КОМПАНИЯ

Боби е собственикът на квартирата, в която живеят героите на „София – Ден и Нощ“. Той самият също живее в квартирата. Боби е хазяинът и „бащицата” на цялата компания, по-голям и по-мъдър е от всички. Опитва се да налага дисциплина, но същевременно да бъде приятел на всеки един от наемателите си. Боби е бивш кик боксьор, който сега се занимава със собствен бизнес – малък автосервиз, където работи с удоволствие. Той е строг и безкомпромисен, но с голямо и добро сърце, с което е заслужил уважението на всички, ползва се с най-голям авторитет в квартирата. Навремето Боби е изоставил семейството си, още докато жена му е била бременна – нещо, което сам оценява като грешка и му тежи до ден днешен. От брака си той има 18-годишна дъщеря, с която се опитва да започне отношенията си на чисто, което се оказва трудна задача. Макар на младини да е правил доста щуротии, с годините Боби е научил своите уроци и е осъзнал, че семейството и приятелите са преди всичко. Поучил се от грешките си, днес Боби е бащата, опитващ се да намери пътя към дъщеря си, и човекът, готов винаги да помогне и да се отзове.

Галерия снимки:

„София –Ден и Нощ”: от вторник до петък, 22.00 ч. по Нова