REMS Инструменти и машини за тръби

1
Добави коментар
bg-maistor
bg-maistor

От основаването си през 1909 г. REMS произвежда продукти за целите на обработката на тръби, особено за санитарните и отоплителни инсталации. Първоначално това са ръчни инструменти, а по-късно – машини и електрически инструменти. Продуктите на REMSнаправиха работата на монтьорите на инсталации по-лесна, по-бърза и по-евтина. 

Призивът на основателя на фирмата Кристиян Фьол „REMS трябва да са по-добри“ винаги е бил мерило за всички действия. Днес REMS е един от водещите производители на машини и инструменти за обработка на тръби. Продуктите на REMS поради своята модерна технология и високото си качество са много ценени и намират приложение по целия свят.

 

REMS Произведено в Германия

Обозначените като „Германски качествен продукт“ продукти на REMS се произвеждат в Германия. Производствените предприятия се намират във Вайблинген до Щутгарт, точно в центъра на германската високо-технологична индустрия. Там за целите на научно-изследователските и конструкторските работи, на производството и осигуряването на едно високо качество са на разположение изключително модерни инсталации и съоръжения. Освен това има и постоянен екип от висококвалифицирани сътрудници, някои от които работят в REMS вече от четири поколения и разполагат със специалните знания и натрупания опит, необходими за производството на качествени продукти.

 

REMS На върха на техническия прогрес

Новите идеи, техническият прогрес и REMS са тясно свързани помежду си. Многото валидни патенти на територията на страната и в чужбина доказват това. REMS винаги успява чрез модерните си продукти да се изкачи на върха на техническия прогрес, например REMS Amigo, REMS Tiger, REMS Curvo, REMS Mini-Press ACC.

 

 

REMS Гаранция за качество

Като важна основа за доверието на клиентите REMS винаги е считал качеството на своите продукти. За REMS качеството означава много повече от точността в размера и функцията То се базира на една подробно разработена система за осигуряване на качеството, която започва още с регистрирането на нуждите на пазара, следи продукта по време на разработването и изготвянето му и включва систематични анализи на качеството на пазара. В областта на производството и монтажа на продуктите на REMS се поставят особено високи изисквания пред обезпечението на качеството. Мощни централи за производство към CNC и модернизирани измервателни и изпитателни методи по време на целия производствен процес, както и обстойният контрол на качеството по време на и след монтажа, гарантират поддържането на едно високо качество на продукцията. Освен това качеството се контролира и осигурява чрез регулярни проверки на производствените места чрез контролните органи, които издават сертификата за надеждност GS.

 

 

REMS Особено висок стандарт на сигурността

Всички продукти на REMS отговарят на предписанията за сигурност и техниката за безопасност и съответстват на съответните европейски норми съобразно разпоредбите на директивите на ЕС. Знакът CE – потвърждава съответствието на продукта с всички изисквания на всички приложими директиви на ЕС. Освен това всички продукти на REMS, с изключение на някои инструменти, несвързани със сигурността, се изпитват и допускат за производство от независими контролни органи, като например Съюза за технически надзор (TÜV). По този начин всички продукти на REMS отговарят на особено високия стандарт на работна, функционална и производствена сигурност.

 

* Разгледайте продуктите на REMS *