IVE представи новата си песен

1
Добави коментар
Svetsko
Svetsko

Българската певица IVE, едно от лицата на Renilin Music Label – Италия, представи първата си песен на български език “Хей ти” в столичния клуб Culture Beat в сряда вечер.

На сцената рамо до рамо с IVE бяха колежките й и приятелки от група “Инстинкт” – Весела Делчева и Марина Драгомирецкая, а музикантите – Полина Петрова (бас китара), Стойчо Стоянов (китара) и Лазар Бенов (ударни), също допринесоха за прекрасната атмосфера и настроение на вечерта. Пред препълненото заведение IVE представи и видеото към “Хей ти”, дело на режисьора Васил Стефанов, а освен него, сред гостите се забелязваха още Рейчъл Роу, Печенката, режисьорът Асен Аврамов, композиторът Димитър Констанцалиев и много, много малки и големи представители на група “Таласъмче”.

Талантлива, красива и крехка, IVE успя да превърне промоцията на песента си в топъл спомен за мнозина, дошли да я видят и чуят на живо. Събитието стана още по-музикално и емоционално, с неподправеното присъствие на останалите две представителки на “Инстинкт” – Весето и Марина. Неусетно и естествено от промоция на “Хей ти”, събитието се превърна в “концерт – рожден ден” на групата, с който трите момичета отбелязаха 15-тата си годишнина. С чувство за хумор и в добро настроение гласовитите момичета припомниха на гостите едни от най-веселите моменти и перипети, през които са преминали през тези години.

Коментари

comments