Още една невероятна фотосесия на Жизел Бюндхен за Vogue

5
Добави коментар
boleyn
boleyn

Едва ли има друга звезда или супермодел, който да се е снимал повече пъти за различни издания на списание VOGUE по света, от Жизел Бюндхен!

Лицето на известната бразилка може често може да бъде срещнато сред страниците на модната библия. И ако на всички е известно, че Жизел определено сред любимките на Ана Уинтур, наред със Сиена Милър и Карли Клос, то със сигурност може да се каже, че редакторите на известното списание по света също са привлечени от факта да видят Бюндхен на корицата си!

По случай 95-тата годишнина от издаването на френския VOGUE, бразилката засне поредната невероятна фотосесия, рамо до рамо с легендата на модната фотография – Марио Тестино!

Комбинацията между двамата отново е взривоопасна! Виждаме Жизел в толкова много светлини, в колко може да я улови единствено Марио. Стилист е Емануел Алт, а идеята на фотосесията като че ли е да покаже жената зад световно известното лице и всепризнат супермодел. Кадрите, на които Бюндхен позира с бляскави дизайнерски тоалети, са редувани с такива, в които Тестино я е уловил докато се преоблича, танцува или пие чая си на снимачната площадка.

Снимките са толкова разнообразни, че човек трудно би предположил, че дори са от една единствена фотосесия, пишат от emodno.com. Грим (или липсата му), прически и тенденции се сменят с лекота страница след страница и до самия край не губим любопитството си какво още следва! Предизвикателните кадри на голата Жизел са като бонус към всичко останало.