Пет важни факта за секса

10
Добави коментар
boleyn
boleyn

Въпреки, че в основата на хубавия секс стои страстта, а не строго определени правила, малко полезна информация не вреди никому

За да се наслаждавате още повече на изживяването, а и да овладеете някоя и друга тънкост, ви съветваме да се запознаете с пет важни неща за секса.

Сексът е най-приятен сутрин

А и най-полезен. Идеален е за добър старт на деня. Зарежда с тонус и настроение, замества сутрешната гимнастика, а и така или иначе партньорът ви е в ерекция. Защо да не се възползвате?

Фелациото е ключът към сърцето на мъжа

Ако някой си мисли, че любовта на мъжа минава през стомаха, значи има сериозен проблем с географията! Господата обожават френската любов и ако жената до тях не се скъпи да я дава, те наистина ще луднат по нея.

Сексът помага срещу стрес

Неслучайно се казва, че на киселите жени им трябва здрав секс! Редовните ласки в леглото са чудесен помощник в борбата срещу стреса. Освен това помагат и да сме по-концентрирани и продуктивни.

Със секс можете да поддържате отлична форма

Не ви трябва фитнес, не ви трябва да ставате рано сутрин за бърз крос. Останете си под завивките и събудете любимия за нещо по-палаво. По време на секс калориите се горят неусетно и най-важното – приятно!

Мъжете обичат уверени жени

Най-неподходящият момент да се притесняваш за теглото, големината на бюста или дупето си е по време на секс! Не само че на теб няма да ти е готино, но току-виж и партньорът ти е приземил самолета. Бъди уверена в себе си, защото това отличава добрата любовница от посредствената.

 Източник: beU.bg