Как да участваме в предизвикателството Селфи с #efrea в Instagram

19
Добави коментар
efrea
efrea

Направете си селфи с Вашият смартфон, докато сте облечени с дрехи на #efrea и на момента качете Вашата снимка в Instagram с коментар #efrea (хаштаг efrea). Наше експертно жури ще избере 10-те най-вълнуващи снимки и ще ги възнагради с карта „Чанта със злато-диамант“, която Ви дава 10 лева за пазаруване в Чудният свят на Ефреа. Може да качвате колкото искате селфита с #efrea, като снимките трябва да са публични (видими от всички). И не забравяйте да ни последвате в Instagram https://instagram.com/efrea/

Идеята на това предизвикателство е да създадем една обновяваща се в реално време колекция от снимки от Вас, нашите клиенти. Това ще помогне и на всички други, които искат да видят дрехите на Ефреа не само върху нашите фотомодели, а на дами с различна фигура, носещи различни размери.

Важно условие за участие в конкурса е снимките да бъдат публични и да могат да се виждат от хора, които не Ви следват в Instagram.

Вижте официалната страница за помощ на Instagram

https://help.instagram.com/448523408565555

А ето как направихме стъпка по стъпка всичко, за да може снимките в профила на Ефреа да са видими за всички 🙂 

1. Отидохме вдясно на настройките на профила (означихме го с червен правоъгълник) 

 

 2. После в горния десен край посочихме 3те вертикални точки… (означихме го с червен правоъгълник) 

 3. Отвори ни се нов прозорец. Интересува ни публичността на снимките. Когато акаунтът ни е частен, само хората които сме одобрили могат да виждат снимките и клиповете ни. Има опция за включване/изключване на видимостта на снимките  (означихме с червен правоъгълник).

 Когато решихме да сменим видимостта на снимките и те да станат публични ни се отвори нов прозорец, където посочихме ОК (означихме със зелен правоъгълник).

Важно е там, където се определя публичността на снимките да бъде в сиво, като можем лесно да включваме/изключваме видимостта на публикуваната от нас информация… Означихме със зелено, готови сме да се впуснем и в това предизвикателство 🙂

 

Последвай Ефреа в Инстаграм https://instagram.com/efrea/

Виж още снимки за предизвикателството https://instagram.com/explore/tags/efrea/ 

За още въпроси относно настройките на Instagram, оставаме на линия 🙂

УСПЕХ !