Ники Минаж продължава да е между Дрейк и Мийк Мил

3
Добави коментар
Magazine.bg
Magazine.bg

Тринидадското барби, остава в средата на продължаващата вражда между Дрейк и годеника й Мийк Мил.

Рапърката разкри, колко е разстроена от сблъсъка на хората, които обича. Подобно на много от нас, Ники е много над нещата в отношенията между Мийк Мил и Дрейк. Въпреки това, Минаж, за разлика от много от нас е засегната от „сраженията“ на дългогодишния си колега и любовта на живота й. Въпреки че, певицата на „Анаконда“, официално не е заела страна и много малко говори за битката между рапърите, тя за първи път разкри чувствата си и сподели, че ненавижда това което се случва.

Вижте какво каза красавицата пред „New York Times“: „Те са мъже. Големи мъже. Всичко това е между тях двамата. Мразя го това нещо. Не ме кара да се чувствам добре. На никой, никога не му се иска да избира страна между хора, които обича. Това е нелепо. Просто искам да свърши.“ На въпрос на журналиста, дали Ники поне малко не е спечелила от драмата, която я заобикаля със скандалите (между Дрейк и Мийк Мил) (Лил Уейн и Бърдмен).

„Това е неуважително. Откъде на къде зряла жена ще има интерес да печели от такова нещо. Какво общо имат хората, които изброите с развитието на една жена? Защо въобще казахте такова нещо? Това е странно. Четирима зрели мъже имат проблеми помежду си, а Вие ме питате дали аз не преуспявам благодарение на тази драма!“

Източник: Hollywood Life

Етикети: Бърдмен Дрейк Лил Уейн Мийк Мил Ники Минаж