Дейности – реклама, маркетинг, сео, уеб и графичен дизайн. Уеб услуги

1
Добави коментар
informationldonline
informationldonline

Уеб дизайн

Подходящият уеб дизайн е нужно да съчетава в себе си както функционалност така и избор на подходящите елементи за приложението му.Което означава,че за всеки тип уеб сайтове е необходим различен подход при изработката му.Например в онлайн магазин и корпоративен уеб сайт се използват съвсем различни похвати на уеб дизайна.При избора на вашият дизайн е добре да се доверите на професионалисти тъй като за да е оптимален един сайт е нужно особенно разположение на всички уеб елементи.

Скрий съдържанието.   

Избор на дизайн

Изборът на дизайн се състой в това да се подберат точния броя уеб елементи и тяхното естетическо разположение.Клиентът сам избира всеки детайл на своя уеб сайт.

Скрий съдържанието.   

Админ Панел

Административният панел е създаден за обновяване или редакция на сайта от хора без специални познания. Този панел е подреден така, че да може да се обслужват елементарни нужни като промяна статуса на поръчка , добавяне на нови продукти или бутони в менюто.

Скрий съдържанието.   

Статистика

Статистика в реално време на данни който предпочитате – посещения , най-посещавани страници, продажби и всичко което Ви е наобходимо. Тези данни може да се подреждат хронологично което позволява отчетливост на архива.

Скрий съдържанието.   

Обратна връзка

Това дава възможноста на потребителя лесно и бързо да се свърже с вас, като полетата който попълва проверяват автоматично валидноста на имей адрес и други данни което намалява вероятноста от спам.

Скрий съдържанието.   

СЕО сервиз

SEO оптимизацията и сео обслужването на клиенти е процес който може да продължи неопределен период от време ,тъй като за оптимизацията е важно както колко конкурентна е дейноста с която се занимава този сайт така и много странични фактори като посещаемост и други.

Скрий съдържанието.   

СЕО линкове

Това означава да имате текстови линкове само в най-подходящите за темататика на вашият сайт(блог) сайтове,търсачки и каталози.Друго важно премущество тук е,че освен подобно текстово съдържание тези уеб сайтове притежават и висок pagerank. Тези сео линкове подобряват и позицията на която излизате в търсачките.

Скрий съдържанието.   

СЕО инструменти

Под СЕО инструменти имаме впредвид използването на софтуерни продукти който спомагат за повишаване на посещенията и подобряване на позициите в различните търсачки. Този тип инструменти позволяват постоянното наблюдение, коригиране и подреждане на елементите на сайта така, че той да функционира оптимално.

Скрий съдържанието.   

Наблюдение и анализ

Чрез наблюдението и анализа на вашият сайт ние се стремим да го оптимизираме както за търсачки като google,yahoo и bing така и да бъде оптимален за клиента, да бъде лесно използван без да затруднява потребителите.

Скрий съдържанието.   

Оптимално текстово съдържание

Текстовото съдържание е един от най-важните СЕО елементи.Ние ви предлагаме уникално текстово съдържание,което разбира се използваме за вашият сайт след подробен анализ и проучване.

Скрий съдържанието.   

Графичен дизайн

Графичният дизайн представлява изработка и обработка на всички графични материали – видео клипове,снимки,менюта,различни видове изображения.Графичният дизайн в общи линии представлява изработка на флаш и гиф анимации, създаване на уеб галерии, банери, лого, видео, слайдъри, менюта и графики.

Скрий съдържанието.   

Изработка на флаш и гиф анимации

Това са ефективните рекламни изображения тъй като флаш анимацията дава възможност на потребителя възможност за управление, а гиф анимацията е изображение което се променя през интервал от време и привлича вниманието.

Скрий съдържанието.   

Създаване на уеб галерии

Това ви дава възможност да насочите вниманието на потенциалният клиент към определен продукт или услуга. Уеб галерията може да се съдържа във всички видове уеб сайтове, като се отличава с многофункционалност и естетика.

Скрий съдържанието.   

Банери, лого, видео и други

Банер е рекламно изображение което вие можете да изберете в какъв размер и формат да поръчате. Банерите са статични и динамични като и двата вида си имат своите плюсове, статичният който съдържа връзка към една страница от вашият уеб сайт и динамичният който може да съдържа връзка към няколко от вашите страници като се променя на определен интервал от време. Динамичният позволява той да се променя в няколко различни страници без да се подменя изображението ръчно.

Скрий съдържанието.   

Слайдъри, менюта и графики

Това са елементите без който един уеб сайт би изглеждал спрян, сладър (slider) е група от изображения които се сменят с възможност за връщане назад и превъртане напред. Менюто е основната навигация на сайта за предпочитане е то да бъде оптимално подредено. Графиките който ще съдържа сайтът Ви се променят автоматично според дейноста която отчитат или с ваша намеса.

Скрий съдържанието.   

Интернет реклама

Добрата реклама в интернет е ключов фактор за успеха на дейноста с която се занимава всеки уеб сайт.Този тип реклама може да бъде осъшествена по много различни начини.Изработката на банер или друг вид рекламно изображение е важен фактор.Изработка на уеб блог също набира голяма популярност в интернет рекламирането тъй като той има капацитет за повече полезна информация.

Скрий съдържанието.   

Изработка на банер или лого

Тези два уеб елемента са много важни за вашият сайт тъй като логото е първото което посетителя вижда и му прави впечатление, а банерът е онова изображение заради което вероятно той е стигнал до вашият сайт.

Скрий съдържанието.   

Блог

Блогът е почти задължителен за вашият сайт, той е онази част от сайта която позволява на потребителите да се обонират за новини, да споделят връзки и коментари и по този начин той съдържа уникална информация която се подновява постоянно.

Скрий съдържанието.   

Онлайн каталози

Това са директории който съдържат стотици или хиляди сайтове и са посещавани от многобройна аудитория. Добавяне в тях става след като поддръжката на този сайт прецени,че вашият сайт е подходящ, за което ние имаме грижата.

Скрий съдържанието.   

Избор на място за Вашата реклама

Ние Ви предлагаме само най-добрите и подходящи сайтове за вашата реклама, вие избирате в кой да рекламирате. Тези сайтове са подбрани така, че каквото и да решите да подобряват посещаемоста на вашият уеб сайт.

Скрий съдържанието.   

Социални мрежи

Социалните мрежи са един от най-ефективните методи за популяризация на вашият уеб сайт, защото са посещавани от хиляди хора ежедневно.Но и тук нещата не са толкова прости колкото изглеждат страниците който ще представляват вашият сайт в социалните мрежи е нужно да са добре подредени с нужните графични материали и рекламни изображения.

Скрий съдържанието.   

Facebook

Най-разпространената социална мрежа която се посещава от милиони хора всеки ден

Скрий съдържанието.   

Twitter

Социалната мрежа Туйтър крие ефективноста си в това, че потребителите и са събрани в групи според тяхните интереси.

Скрий съдържанието.   

Google +

Това е социалната мрежа на Google в която не само могът да се създават добре индексирани страници а й да се споделят с много голяма аудитория.

Скрий съдържанието.   

Още много други

LinkedIn , Flickr, Digg , Youtube , MySpace , Blogger, WordPress, Tumbrl и още много много други места където да рекламирате вашият уеб сайт.

Скрий съдържанието.   

Онлайн маркетинг

Онлайн маркетинг се състой в цялостното анализиране на факторите който биха полезни или не за усъществяването на успешен онлайн бизнес.Проучване на конкуренцията, продуктите или услугите предлагани в тази насока e изключително значение за вашият онлайн бизнес.

Скрий съдържанието.   

Уеб маркетинг

Тук са включени всички онези дейстия и проучвания който подпомагат ефективното развитие на вашият онлайн бизнес. Уеб маркетинг включва както сео оптимизацията на сайта, интернет рекламата така и управлението на всички интернет ресурси за доброто функциониране на Вашият уеб сайт.

Скрий съдържанието.   

Уеб реклама

Най-добрият и ефтин начин за реклама на уеб или локален бизнес. С множество разновидности, като текстова връзка, рекламно изображение или пренасочване на определена страница или сайт.

Скрий съдържанието.   

Анализи

Анализът на вашият сайт може да се състой в това коя ключова дума е най-значима, той може също да се състой в проучване и намаляване на конкуренцията във дадена област.Също така този анализ може да бъде проучване или анкета за получаване на информацията която ви е нужна

Скрий съдържанието.   

Текстова реклама

Текстовата реклама или т.нар text link е много добра възможност за подобряване на посещаемоста на вашият уеб сайт въпреки факта, че трудно се забелязва защото търсачките проследяват тази връзка и повишат възможноста за излизане на по-горни позиции на тази дума.

Скрий съдържанието.