GROHE ESSENCE Промоционален комплект смесители за баня

2
Добави коментар
bg-maistor
bg-maistor

GROHE ESSENCE

Промоционален комплект смесители за баня

 

Класически стил интерпретиран чувствено и нежно. Серията осезаемо дефинира естетика, която ни завладява и докосва. По един вълнуващ начин ESSENCE ни привлича с изчистените и в същото време примамливи и изтънчени цилиндрични форми. Тя представлява един артистичен поглед на формите, иновативни технологии и невероятна функционалност.

 

Промоционален комплект от серията GROHE ESSENCE NEW на специална цена

899лв. с ДДС

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!!! КУПИ ОНЛАЙН

 

* Препоръчителна цена. Спестявате до 220лв. спрямо каталожната цена. Висококачествен германски продукт, 5 години гаранция! Офертата е валиднадо 15.12.2015г. или до изчерпване на промоционалните количества.

 

 

 

Промоционалният комплект GROHE ESSENCE NEW Включва:

 

 

 

 

 

23462001

GROHE ESSENCE 

Смесител за умивалник, с въртящ се чучур

 

 

33624001

GROHE ESSENCE

Смесител за вана

 

 

27266001

GROHE EUPHORIA

Душ гарнитура с тръбно окачване 600мм, с регулируема горна конзола, поставка за аксесоари, ръчен душ EUPHORIA с една струя

 

Искрящ дълготраен блясък благодарение на хромовото покритие на GROHE, осигуряващо абсолютно гладка повърхност, устойчива на замръзване и потъмняване.

 

Изключително гладко и леко движение на ръкохватката на смесителите с увеличен обхват на движение, осигуряващ максимална прецизност на настройката и пълен комфорт без усилие.

 

Чрез съчетание на качество и иновативни технологии GROHE постига оптимално разпределение на водната струя, създавайки несравнимо удоволствие от вземането на душ.

 

 

Последно променена вПонеделник, 19 Октомври 2015 14:06