Нова Година 2016 в Зренянин, Сърбия (автобусна програма)

2
Добави коментар
teskogroup
teskogroup

НОВА ПРОГРАМА ЗА НОВАТА 2016 ГОДИНА!!! Град Зренянин – център на Банатска област. 4 звездно настаняване – имате възможността да нощувате и посрещнете новата година в истински дворец от 19 век или да изберете да бъдете гост в централен градски хотел в Зренянин.

Зренянин е най-големият град в Сръбски Банат и трети по големина във Войводина след Нови Сад и Суботица и административен център на едноименната община и на Среднобанатския окръг в автономната област Войводина, Сърбия.

НОВА ГОДИНА 2016 в ЗРЕНЯНИН, Сърбия

Нова програма за посрещане на Новата година в Сърбия!

Маршрут: Белград, Зренянин, Тимишоара*, Нови Сад Хранене: HB

Цена от: 409 лв. 4 дни / 3 нощувки Транспорт: Автобус

Дати: 30.12.2015

НОВА ГОДИНА 2016 В ЗРЕНЯНИН Продължителност: 4 дни /3 нощувки Включен пансион: За хотел VOJVODINA 4*: 3 закуски, 2 обикновени вечери и 1 празнична новогодишна вечеря на блок маса с музика на живо и включена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки За хотел KASTEL ECKA 4*: 3 закуски, 1 обикновена вечеря, 1 празнична новогодишна вечеря в красивата бална зала на хотела под звуците на сръбска музика и 1 празнична вечеря на 01.01 със специалитети от войводинската кухня и тамбурашки оркестър.

Дати на отпътуване: 30.12.2015 – 02.01.2016

1 ДЕН – 30.12 /СОФИЯ – БЕЛГРАД – ЗРЕНЯНИН/ (След предварително запитване и потвърждение от наша страна, възможност за отпътуване от района на Бургас, Сливен, Стара Загора и Пловдив) Отпътуване от София от паркинга пред стадион “Васил Левски” в 07.00ч. Пътуване по маршрут: София – Калотина – Белград. Панорамна автобусна обиколка в Стари Белград: православния храм „Свети Сава”, площад Славия, бул. Крал Милан, бул. Теразийе, крепостта Калемегдан, Бранков мост. Продължаване по маршрута за Зренянин. Зренанин е най-големия град в сръбска банатска област, трети по-големина град във Войводина и отдалечен е на около 73 километра от столицата Белград. Пристигане в късния следобяд. Настаняване в хотела. Вечеря. Нощувка.

2 ДЕН – 31.12 / ЗРЕНЯНИН / Закуска. Туристическа програма в центъра на града: Площада на Свободата, сградата на Кметстото построена 1820г. в стил барок, градската градина, римокатолическата катедрала на защитника Св. Йоан Непомук от 1768г. построена на мястото на разрушена джамия. Интересни са и сградите на Народния музей, някогашната Финансова палата, и Народния театър, в който са най-старите театрални зали на Р.Сърбия. Разходка по градската търговска улица Крал Александър I. Свободно време за самостоятелна разходка и пазар. Подготовка за празничната вечер. Празнична новогодишна вечеря. Нощувка.

3 ДЕН – 01.01 /ЗРЕНЯНИН – ТИМИШОРА*/ Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия до град Тимишоара, Румъния. Тимишоара – градът е известен с прозвището си „малката Виена”, тъй като центъра на града напомня този на Виена. Панорамен тур – централния площад с колоната на Света Троица издигната в памет на жертвите на чумната епидемия, католическата катедрала „Св. Георги”, Операта, Театърът и Митрополиткстака православна катедрала. Свободно време. Връщане в Зренянин. Вечеря. Нощувка.

4 ДЕН – 02.01 /ЗРЕНЯНИН – НОВИ САД – СОФИЯ/ Закуска. Отпътуване за Нови Сад – столица на областта Войводина и втори по големина град в Сърбия. Посещение на крепостта Петроварадин – най-атрактивния паметник на културата и историята на града. Необичайната си извисеност над нивото на Дунав, Петроварадин дължи на високата скала, която се издига над реката. С четири етажа под земята, 16,5 километра подземни галерии, сводове и куполи, около 12 000 бойници и 13 порти, крепостта е наречена Гибралтар на Дунав. Пешеходна разходка в центъра на Нови Сад – площада на Свободата, Римокатолическата катедрала, Сградата на Общината. Отпътуване за България. Пристигане в София привечер.

ХОТЕЛИ ПО ПРОГРАМАТА: хотел VOJVODINA 4* Разположен е в самия център на град Зренянин, на централния градски площад – площада на Свободата. Хотела разполага с аперетив бар, 2 ресторанта, 76 стаи, 15 апартамента, паркинг, сауна, фитнес зала, безплатен интернет Стаите са елегантно и модерно оборудвани и разполагат с всичко необходимо за да се почуствате като у дома си. Всички стаи са просторни и светли, осигуряващи приятна и комфортна обстановка, оборудвани със специално проектирани мебели от естествени материали. Стаите са с романтична гледка към центъра на града и са отличен избор за изискани гости. Стаите разполагат с WIFI, кабелна телевизия, телефон, мини бар, баня с душ, сешоар

хотел KASTEL ECKA 4* На 7 км от град Зренянин, в село Ечка, има замък, построен в английски стил, в периода от 1816-та до 1820-та година. Дворецът е бил построен от фамилията Лазар. На церемонията за откриването на му 29 август 1820г/ е свирил известния Ференц Лист. Днес, тази стара сграда е напълно реновирана и превърната в обект, който ще предложи на своите гости незабравима почивка в автентична обстановка, вдъхновена от аристократичното си минало. Дворецът разполага с 38 стаи и 7 апартамента. Помещенията са със смесен модерен и средновековен дизайн и предлагат на гостите интимна атмосфера, спокойствие и красив изглед към величествения парк, който обгражда цялата постройка.

* Дата Човек в двойна стая 1/2 Човек в апартамент 1/2 хотел KASTEL ECKA 4* цени за записване до 15.10.2015г. 30.12.2015  409лв.  444 лв. хотел KASTEL ECKA 4* цени за записване след 15.10.2015г. 30.12.2015  429лв.  464 лв. * Дата човек в двойна /тройна стая единична стая дете до 9,99г. в стая с 2-ма възрастни дете от 10г. до 14.99г. в стая с 2-ма възрастни хотел VOJVODINA 4* цени за записване до 15.10.2015г. 30.12.2015  419лв.  479 лв.  299 лв.  349 лв. хотел VOJVODINA 4* цени за записване след 15.10.2015г. 30.12.2015  439лв.  499 лв.  319 лв.  369 лв.

При желание за пътуване със собствен транспорт, от цената на пакета се изваждат 30 лева / на човек. В този случай, отпада включената в пакета мед.застраховка за пътуване в чужбина и следва да се застраховатe самостоятелно задължително. Също така няматe запазени места в автобуса, можете да се включите в туристическата програма и екскурзиите на място само при наличие на свободни седалки.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: транспорт с туристически автобус 3* /минибар, климатик, DVD/ водач от фирмата организатор екскурзоводско обслужване групова медицинска застраховка с асистънс с покритие 5000 евро в ЗАД Армеец За хотел KASTEL ECKA 4* 3 закуски, 1 обикновена вечеря, 1 празнична новогодишна вечеря в красивата бална зала на хотела под звуците на сръбска музика и 1 празнична вечеря на 01.01 със специалитети от войводинската кухня и тамбурашки оркестър. За хотел VOJVODINA 4* 3 закуски, 2 обикновени вечери и 1 празнична новогодишна вечеря на блок маса с музика на живо и включена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки безплатно ползване на сауна и фитнес зала

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА: входни такси за туристическите забележителности екскурзия до Тимишоара, Румъния – 20 евро (организира се при група минимум от 35 души, заплаща се на място) НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА НОСИТЕ СЪС СЕБЕ СИ ДОКУМЕНТ ЗА САМОЛИЧНОСТ! доплащане към медицинската застраховка за хора от 65 до 70г. – 3 лева; от 71 до 75г. – 5 лева; от 76 до 80г. – 9 лева. Туристи над 80г. не могат да бъдат застраховани доплащане за транспорт в двете посоки от Бургас – 55 лева; от Сливен – 45 лева; от Стара Загора – 35 лева; от Пловдив – 30 лева

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ: Необходими документи: лична карта или задграничен паспорт. За дете под 18 години непридружавано от единият или от двамата си родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение /копие и оригинал/ и задграничен паспорт. Без визови, медицински и санитарни изисквания за посещаваните страни. Срок за записване: до запълване на свободните места. Начин на плащане: аванс в размер на 100 лева на човек при записване, доплащане до 20 дни преди датата на отпътуване. За програми в които не са упоменати хотелите в които ще бъдете настанени, имената ще бъдат обявени 10 дни преди датата на отпътуване. Агенцията не носи отговорност за работното време и промяна в стойността на входните такси и билети на туристическите обекти. Настаняването по седалки в автобуса се осъществява според последователността на записване. Агенцията си запазва правото за промени в последователността на изпълнение на програмата. Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключването на застраховка „Отмяна на пътуване“ в ЗАД Армеец. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на записване за дадена екскурзия. Рисковете които се покриват са: смърт вследствие злополука; разходи за отмяна на пътуването; разходи за съкращаване или прекъсване на пътуването; разходи за закъснение или отмяна на самолетен полет. *Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa. Необходим минимален брой за осъществяване на пътуването е 45 туристи. Пътуването е възможно да се осъществи и при по-малък брой туристи с направата на необходимата корекция в цена на пакета според наличните записани туристи и след предварително дадено съгласие от тяхна страна. Срок за уведомление за недостигнат минимален брой туристи и, че пътуването няма да се осъществи – 5 дни преди датата на отпътуване.

(vad)