Коледни фотосесии 2015 Пловдив

2
Добави коментар
heaven_studio
heaven_studio

ПРЕПОРЪКИ:

Желателно е на фотосесията да присъстват двама възрастни и детето/децата. Новите ни декори са доста обемни и в студиото няма достатъчно място за много  хора. Освен това, когато има повече хора, децата се разсейват и е много по-трудно да се снимат.

 

Записването става на тел: 0889401505, чрез запитване във фейсбук или през контактната форма в сайта.

Може да запишете час за всеки ден от 1 ноември до 17 януари 2015г. без дните 25 и 26 декември и 1, 2 и януари. Може да запишете час за събота и неделя, както и за делничните дни след 17:30ч

Когато записвате час, трябва да ни дадете следната информация: възраст на детето/децата, пол, кой пакет за фотосесия желаете и телефон за връзка с вас.

Снимките се получават 15 дни след заснемането, като има вероятност времето да се удължи при по-голяма натовареност. Ще направим всичко възможно фотосесиите снимани до 20 декември да бъдат готови за 24 декември или ако не, снимките, които сте избрали, то поне фотоподаръците към тях.

 

Ако желаете да се снимате с братовчеди или приятели, за целта трябва да запазите два последователни часа. Така във времето между двете фотосесии може да направим и общи снимки.

 

Ето как да стигнете по-лесно до нас.

 Ако имате трудности с определянето на местонахождението ни, винаги може да ни се обадите, за да ви упътим.