Кевин Спейси търси български таланти

2
Добави коментар
huligankata
huligankata

Маги Джилънхол, вдъхновението тази година.

Всяка година Кевин Спейси „спуска асансьора” към талантливите хора, за да ги издърпа нагоре в света на известните, където им е мястото. Фондацията на актьора, заедно с Jameson организира за поредна година конкурса за сценарист и режисьор на късометражен филм „Jameson First Shot“. По- различното в края на 2015-та е, че за пръв път се дава възможност и на участник от България да предложи интересни хрумки и талант в надпреварата. И както се казва в официалните правила: „С малка подкрепа от Кевин Спейси и Дана Брунети ще бъдат избрани скриптовете на трима сценаристи/режисьори, които всепризнатата компания Trigger Street Productions ще превърне във филм.“
Но подкрепата на Холивуд не спира до тук! В продукциите на тройката щастливци всяка година участва световно известна мега звезда. Сега е ред на Маги Джилънхол да влезе в историите на талантливите, млади участници и да направи от малките им приказки, история достойна за „Оскар“.
Not bad for a first shot, както казват организаторите… И не забравяйте да се регистрирате и „натиснете копчето на асансьора“ до 4-ти януари, 2016 – та година.