Какво – къде : Кола втора ръка? Защо не Nissan Note

18
Добави коментар
mirasd
mirasd

Търсите си кола за града и епизодични извънградски разходки? Разбира се, искате освен удобна и предлагаща пространство да е и икономична. Значи Nissan Note сигурно ще представлява интерес за вас.
Защо този автомобил е удачен избор за вас, когато търсите кола втора употреба? Повече от добре е за градско шофиране, тъй като е:

икономична
супер практична и широка и с това е различна от другите малки ванове
можете да сложите доста неща в задната част и дори още, ако свалите задните седалки напред при което максималният обем на багажника нараства до 1330 л.
много маневрена и поради това – идеална за паркиране (11м. максимален диаметър на завой)
предлага характерните удобства на съвременна кола при малък бюджет
евтина за придобиване
с верига е и обслужването е по-изгодно
нисък данък

Nissan Note при разумно шофиране в градски условия ще ви предложи среден разход от 6,5 – 7 л и 5,5 при извънградски за бензиновия двигател. Предлага се в два бензинови варианта – 1.4 (по-препоръчван) и 1.6 (при тази версия има и автоматична скоростна кутия), като и двата двигателя са добър избор.
Една чудесна кола не само за града, но и за семеен излет или почивка.
Висока оценка в авторитетния британски сайт Honest John:

Имайте предвид, че оценка 4 не е често срещана в сайта.
Споменах ли за плъзгащите задни седалки? Целият ред задни седалки можете да задвижите напред или назад, както от страната на купето, така и чрез достъп от към багажника. Това е един интересен плюс, който в много ситуации би се оказал от голяма полза. 
Както стана вече дума, Note е много маневрен и лесен за шофиране. Усещането за комфорт и пространство идва не само от високия таван, а и от широчината, която дава възможност за трима седящи възрастни на задната седалка. Практична, добре направена (сглобявани са във Великобритания), съвременна кола оборудвана с доволно богат ел. пакет и екстри.