Тестване на енергийни взаимодействия с хляб на хлебозавод Елиаз

2
Добави коментар
Mirkata88
Mirkata88

Вече съм в такава възраст, че не отричам нищо. За това ми качество ще разберете малко по-надолу – ще си правя енергиен тест със залък хляб на фирма Елиаз, хлебозавод Горубляне. Не мога да кажа, че ме е споходила дълбоката мъдрост, но съм склонен да приемам нещата за възможни, а не да ги отхвърлям с лека ръка. Иска ми се да мисля, че светът не е устроен по толкова видимо прост начин и че има неща, които остават скрити за окото, иначе би бил прекалено обикновен, а на мен това не ми допада. Предпочитам да е сложен, тайнствен и неразгадаем, наред с всичко останало.

Наскоро ми попадна едно четиво, в което се описваше как да проверим енергийните си възможности. За целта беше нужно късче хляб. У нас имахме пресен на хлебозавод Елиаз, както винаги, затова ползвах него. Отрязах едно парченце и го допрях до дланта на дясната си ръка. Притиснах го леко с пръстите на лявата. Усещанията, които преминаваха през дланта ми, бяха няколко – на натиск, бодежи, топлина и прохлада. Изглежда изграждах някаква връзка с хляба на фирма Елиаз, хлебозавод Горубляне, или поне така беше обяснено това явление.

В книгата пишеше, че е добър знак, ако тези усещания са не само повърхностни, но и в дълбочина на дланта, което значило, че не са само физически, а вече са минали на енергийно ниво. Ако отдалечите залъка на няколко сантиметра, тези усещания не би трябвало да изчезнат, а когато движите хляба успоредно на дланта, без да я докосвате, тя сякаш го усеща. При мен не мога да преценя с точност дали това го имаше, но присъстваше някакво затопляне. Дискомфорт не изпитах, а това е добър знак, защото означава, че енергията на хляба на хлебозавод Елиаз е полезна. Ако обаче чувството е неприятно, тогава човек трябва да си разтръска ръката, за да се отърси от него и един вид да спре енергийната връзка.

Ето така се създава връзка с предмет на енергийно ниво, като се съветва този тест да се направи с хранителен продукт, защото на вътрешно ниво организмът ни най-често си взаимодейства с тях. Примерът го бяха дали с хляб. Аз ползвах този на хлебозавод Елиаз, но вие може да ползвате всеки, стига да е пресен – това се споменава изрично. Споделете какъв е резултатът при вас.

Google+ Comments