МАКСИ МОДА – МОДНИ ТЕНДЕНЦИИ ЕСЕН-ЗИМА 2015/2016

1
Добави коментар
fashionchoice.bg
fashionchoice.bg

МАКСИ МОДА – МОДНИ ТЕНДЕНЦИИ ЕСЕН-ЗИМА 2015/2016

В последните години световните модни подиуми в Милано и Париж започват да предлагат все повече модели за по-пухкави дами. И това е страхотно, защото всяка една дама може да бъде в крак c модните тенденции. Сезон есен-зима 2015/2016 не носи кардинални промени в света на модата, а само добавя някои нотки.
Ако фигурата ви е различна от тези на младите дами, които се разхождат по модните подиуми, не се притеснявайте. Вие също можете да подчертайте вашите предимства с няколко дребни трика. Жените с апетитни форми винаги са били голяма слабост на силния пол и това е едно от най-силните оръжия на пухкавелките.
През студения сезон най-важна е връхната дреха, като основната и способност е да задържа топлина, както и да бъде удобна и практична.

Зимни якета в колекция есен-зима 2015/2016

Якетата от онлайн магазин fashionchoice.bg са плътни и много топли, защото горната част от подплатата е от еко пух. Другото предимство на зимните якета в онлайн магазин fashionchoice.bg е, че притежават много на брой джобове, които са сериозно предимство през студени дни.

През сезон есен-зима 2015/2016 се въвежда масовият моден стил „овърсайз“, за тези които не са запознати с това понятие ще направим кратка справка „това е много свободен стил, като предразполага носене на дреха поне с един размер по голяма. Този стил е най-добрата находка за пълните дами, защо никой на може да разбере какъв всъщност е действителния размер на дамата, която е облечена с дреха в този стил “. В такъв стил онлайн магазин fashionchoice.bg може да ви предложи пончо от плетиво подходящо точно за студените зимни дни.

Зимно пончо в колекция есен-зима 2015/2016

 

Нека да видим какви ще бъдат пуловерите през сезон есен-зима 2015/2016. Първо нека да обърнем внимание на клиновете. Изненадани ли сте? Помислете пухкавелка в клин, това е недопустимо, дори не е красиво. Това твърдение не е съвсем така. Важна е комбинацията.

Този клин можете да комбинирате с туника изработенa от плетиво. Да плетивото отново е на мода мили дами и ако нямате в гардероба си поне една туника от плетиво не се колебайте и си поръчайте от онлайн магазин fashionchoice.bg. A ако не сте запознати с модните тенденции на пуловерите, то fashionchoice.bg е помислил за вас. Можете да прочете в „ПУЛОВЕР – модни тенденции есен-зима 2015/2016“ , за да сте в крак с модните тенденции през този сезон.

В гардероба на всяка уважаваща себе си дама обезателно трябва да има рокля. Роклята със средна дължина никога не губи своята популярност. Онлайн магазин Фешън чойс е включил в своята колекция няколко модела рокли в модерни и актуални цветове, в комбинация от дантела, а както по-рано сме казвали „Дантелата е кралица на текстила“.

Ако вашите форми са далеко от общо приетия идеал за красота – не е необходимо да се съобразявате с въведените стандарти. Вие можете да бъдете красива така, както ви е създала природата. Онлайн магазин fashionchoice.bg знае какво да ви предложи да създаде прекрасен образ на една забележителна дама с апетитни форми, която знае цената си.

ОНЛАЙН МАГАЗИН FASHIONCHOICE.BG

РАБОТНО ВРЕМЕ НА ОПЕРАТОРИТЕ:

Пон. – петък от 09:00 до 18:00 часа.

Събота – от 9:00 до 13:00 часа.

Може да поръчвате 24 часа / 7 дни седмично

Телефони

0897 234 734, 088 234 734

Електронна поща: [email protected]