Цветя за рожден ден | Top Flowerssearchcloseshopping-cartfacebookbarsangle-downyoutube-playinstagrammagnifier

1
143
Добави коментар
pepimili
pepimili

Цветя за рожден ден

Всеки повод за празник е щастливо събитие, защото се събирате с онези, които обичате и са най-близки до сърцето ви. Обичайно сред любимите лични празници са именни дни, годишнини, дипломиране и прочие.

Цветята за рожден ден са класически начин да отправите поздрав без думи. Традиционно освен подарък, било то и символичен, взимаме и картичка за рожден ден с цветя. В комбинация с букет, тя е идеален завършващ щрих към изненадата ви.

Често обаче възникват въпроси какви да изберете в зависимост от това какъв ви е рожденикът.

Идеи за букети за рожден ден

Когато избирате цвете за рожден ден на жена от семейството – майка, сестра, баба, леля и т.н., най-добре да заложите на букети, които носят приповдигнато и позитивно настроение още с първия поглед. Препоръчваме лалетата като перфектни за тези случаи.

В случай, че рожденичката е ваша съпруга, годеница или гадже, букетът от рози е най-доброто, което може да намерите на пазара. Разбира се, препоръчваме червените като символ на страст и силна любов, но розовите са не по-малко подходящи.

Романтичният жест ще е чудесно допълнение към каквото  ида сте избрали за подарък.

На господата също мое да се подари цвете за рожден ден. Много по-рядко се прави, но това не означава, че няма варианти. Растения с дълги дръжки се приветстват и са идеални за мъжки букети за рожден ден. Ирис и гладиола са често препоръчвани от нас и харесвани от рождениците.

Ярките цветове са най-добрият избор за такъв щастлив празник, за да внесат повече слънчево настроение и поводи за усмивки и радост.