Как да спечелим пари онлайн ?

1
Добави коментар

Как да спечелим пари онлайн ?

 

Печелене на пари от интернет ?
Предполагам много от вас са си задавали този въпрос, но все още не са открили отговора му. Но възможно ли е да печелим пари онлайн ? Да, възможно е, все повече и повече уебмастъри, било то блогъри или уеб дизайнери го правят, но постигането му въобще не е лесно. За да изкарвате пари онлайн, трябва да бъдете упорит, и никога да не се отказвате от поставената си цел. Добре, но по какви начини може да печелите пари онлайн.Има много и различни начини да увеличите месечните си доходи чрез интернет :

-Afiliate Marketing
-PPC(pay-per-click) кампаниите
-Freelance работа
-Писане на платени статии
-Интернет маркетинг
-Продаване на снимки

Разглеждам всички по обширно:

Affiliate Marketing – Печелите процент от печалбата на чужд продукт, който сте продали. Обикновено при продаден продукт получавате около 25% – 60% комисионна. Един доста доходен бизнес, но за да се занимавате с afiliate marketing ви трябват доста знания в дадената област на продукта, който ще продавате.

PPC (pay-per-click) кампании като Google Ad Sense, Bidvertiser и пр. са другия известен начин да изкарвате пари онлайн. Pay Per Click – поставяте реклами във вашия сайт (предоставени ви от PPC организациите) . Колкото повече посетители влезнат и кликнат на вашите реклами, толкова повече пари ще получите вие. Звучи лесно, но в същото време не е. За да постигнете успех, трябва да привлечете повече посетители във вашия сайт. Повече относно темата за начините да печелим повече от PPC кампаниите може да намерите в следната статия : Как да печелим повече от Ad sense ?

Freelance работа – Ако имате умения в дадена област( било то уеб дизайн, писане на статии и пр.) , ако сте работливи и имате достатъчно свободно време да се занимавате с платени проекти, зададени ви от други хора, freelance работата е за вас. Има най -различни сайтове за търсене на freelancer-и. Просто се регистрирате, задавате какви умения имате, търсите си работодатели и готово.

Писане на платени статии – Ако искате да изразите мнението си ,а нямате време и умения да поддържате свой собствен блог, то вие можете да пишете статии срещу заплащане. Заплащанията варират: ако пишете статии на български, може да се възползвате от услугата на BGreporter.com, като за всяка статия която напишете, получавате от 2-5 лв.
Имате умения да пишете на английски, тогава използвайте associatedcontent.com. Получавате от $3 до $20 на статия.

Интернет маркетинг – Притежавате умения в дадена област – Създайте е-книга или сайт с платено съдържание. Помнете че интернет потребителите обичат плащат за информация, която е съдържателна.
Продаване на снимки – Ако сте добър фотограф и притежавате добри изображения, винаги може да ги продадете. Най-популярните сайтове за това са Stockxpert.com и Dreamstime

Всеки един от нас може да печели онлайн, но това въобще не е лесно. По-обширна информация по темата ще намерите във следващите ми статии. Ако имате някакви въпроси, питайте. Надявам се че съм ви бил полезен.

 

 

ТАГОВЕ: методи, начини, пари, интернет, онлайн, уебсайт, блог, афилиейт, маркетинг, реклама, съвети, уроци, печелене, лесно, metodi, nachini, pari, internet, online, onlain, websait, blog, affiliate, afileit, marketing, reklama, saveti, uroci, pechelene, lesno.