Маникюр според зодията

6
Добави коментар
boleyn
boleyn

Как да се ориентираме сред примамливото многообразие от цветове и нюанси? Оказва се, че освен според модата или тоалета, можем да подберем цвета на лака съобразно зодиакалния си знак. По

Как да се ориентираме сред примамливото многообразие от цветове и нюанси? Оказва се, че освен според модата или тоалета, можем да подберем цвета на лака съобразно зодиакалния си знак. По този начин цветът ще акцентира и извади наяве по-деликатните аспекти на личността.

 

Овен

Алено червено

Приятелите ви харесват невероятната ви способност винаги и при всякакви обстоятелства да бъдете себе си, така че ви е нужен предизвикателен дързък завършек. Яркочервеният маникюр ще ви даде блясъка, който заслужавате. Винаги актуален и никога скучен – този класически маникюр е като създаден за вас.

Телец

Мека резеда

Енергетичен и едновременно с това пастелен нюанс на зеленото, той отразява вашата уникална личност – бихте направили всичко за хората, които обичате, но също така сте твърди в отказа да правите компромиси със себе си. Меката сила, която този цвят излъчва е точно за вас.

Близнаци

Преливащ, мултифасетен

При вас няма да стане с един цвят – изберете преливащ, мултифасетен лак. Вие знаете кога и как да се адаптирате, така че цветът, който се променя в зависимост от светлината идеално ще ви пасне. Друг добър вариант е да редувате няколко цвята.

 

Рак

Доматено червено
Като фен на старите холивудкки филми, няма как да изберете друго – ярко червен цвят и много късо подрязани нокти – класика и полиран звезден блясък, за да остане насянка тъмната страна на характера ви.

Лъв

Златен металик
Злато, разбира се, какво друго? Нещо, което дръзко и категорично ще подчертае царствената ви природа.

Дева
Пепел от рози

Функционално и практично, същевременно елегантно – с него изглеждате така, сякаш не сте сложили лак, а ноктите ви, както и всичко друго от вас, издават, че сте съвършени по рождение.

 

Везни

Кралско синьо

Откровеност и интегритет – това са качествата, които няма как да скриете, а и не бива. Наситеният кралски нюанс на синьото е идеалният за вас. Успокояващата му сила, съчетана с идея за власт, импонира на нуждата ви от спокойствие и баланс във всяка сфера на живота.

Скорпион

Тъмно лилаво

Разбира се, че ви е нужен дълбок, мистериозен цвят. Първата ви мисъл сигурно е за алено или черно, но тъмновиолетовото ще има много по-силно въздействие, отколкото очаквате. Този страстен и енергизиращ цвят е подходящ както за студените, така и за топлите месеци. Опитайте!

Стрелец
Цвят горчица

Ще подчертаете слънчевия си открит характер с цвят, който кара всеки да се усмихва. Уверен и открит като самите вас, този нюанс на жълтото ще предизвика неочаквано добра промяна в навиците ви да носите типично червено или розово.

 

 

 

Козирог

Лаваднула

Мъдри и практични, на вас ви трябва цвят, който да е подходящ навсякъде:  в офиса, на парти с приятели, за среща – както и във всички други случаи, предвидени или не. Този нежен нюанс на лилавото ще ви даде спокойствието, от което се нуждаете, без да е и за секунда скучен.

Водолей

Тюркоаз
Силно независими – вие предпочитате да създавате тенденциите, вместо да ги следвате. Този дързък оттенък н синьото ще ви даде интригуващата развръзка, от която се нуждаете. Изненада – това е , което търсите във всичко – от декорацията на дома до собствения си стил на обличане.

Риби

Перлено розово

Част от силата ви идва оттам, че винаги знаете кога какво е подходящо. Прекрасно умеете да отстоявате позицииите си, но също така знаете кога да отстъпите. Пастелните меки тонове идеално изразяват природата ви.