Неясноти и разяснения за алтернативната медицина, психология и диагностициране на хората.

1
Добави коментар

Какво означава хомеопатия?  Хомеопатия също и Homeopathy ( от гръцки: homoeos= подобен + pathos= страдание) е лечителска научна схема оповаваща се на естествения похват за лекуване „similia similibus curentur” , който значи „сродното се излекува чрез наподобяващо”. В началото си тя е изградена на максимите на цялостно лекуване, индивидуалната терапия и оптималните дози, а и на присъствието на еднолична ‘жизнена сила’, при дебалансирането на която се появяват здравните проблеми. Тези проблеми  изскачат под формата на разновидни признаци и болежки. Задачата на лечителя хомеопат е да възвърне хармонията на ‘жизнената сила’ ,за да има краткотрайно и безпроблемно лекуване. Въз основа на тази причина алтернативната медицина много-често е определяна като „нежната медицина”.

 Защо тя се назовава холистична терапия?  Холистичен също так цялостен. Алтернативната медицина определя човека като единно цяло, не като сума от  органи и системи. Алтернативния способ за лекуване, основаващ се на психо-соматичния анализ на характерността на болния е отправен както към мотивиране на природните лечебни процеси в организма, така и към излекуване и избягване на болести. Алтернативната медицина не приема болния повърхностно като пренебрегва симптомите, а излекува отвътре по елегантен начин, без неприятни лекарствени ефекти. Ако може да съживим едно изсъхващо разстение добре ще е да полеем коренчетата, от колкото да навлажним всяко листче поотделно.

 Как се Осъществява Диагностициране Оберон За да се подложите на диагностика МЕТАТРОН “ОБЕРОН” (Metatron Oberon) не е наложителна никаква предходна подготвка. Единственото което трябва е да откъснете 1 час от времето си  Всички орган и тъкан на анализираното тяло се проучва по няколко начина:  1. На енергийно ниво – преглежда се енергийното положение на еднинични точки от проучваните органи;  2. Чрез гама на баланс – заедно с всяка картина на енергийно равнище се изважда и група на орамновесеност. Той показва степента на изследвания по време на анализирането сигнал.  3. Чрез група на ентропия – по него се анализира степента на болестта чрез петобален метод.  4. Чрез нелинеен анализ (NLS – non-linear analysis system) – той сбособствува за изключително адекватно изследване на стадия на развиващите се процеси и заболявания.

 Анализираното тяло се съпоставя с образцово такова на човек на съответната възраст и пол представено от машината.  Резултати:   С две думи, с помощта на диагностика Оберон се отбелязва:  • Функционалното състояние на организма;  • Фунционални смущения и основните им места;  • Патология и нейните свойства;  • Приспособяема способност на тялото;  • Ефективност на медиакаменти, търпимост и полезност на храната.   Изведените данни от Диагностициране Оберон ще бъдат прилежно изследвани от лечител. Той ще разясни вредните и рискови сектори от вашия организъм и ще ви изпрати към тесен специалист за последвало изследване и най-вероятно и лечение.

 Кога да изберем детски психолог за вашето дете?  Създават се положения, при които като родител не измисляш правилно решение. Този случай дребосъка ти му е необходима  помощта на детски психолог.  Да си кажем честно, не много от нас искат психологическа помощ за себе си или поколението си. Емоцията за позор и боязън редовно спъва да се отървем от проблема. Но нито прескачането му, нито предразсъдъците ще ни избавят. Противно на нагласите ни, съществуват ситуации в живота, които ни изпращат направо в кабинета на доктора:  • Започване на детска градина  • Смяна на къща  • Развод на близки  • Нов член във фамилията

 Каква е клиничната психология?  Клинична психология е научно проследяване на психологическата, биологично, сантиментално и обществено поведение на всички степени на развитие. Тя съчетава разбиране, приложение, предусещане и ограничаване необичайно поведение.

 Тази статия има само информативен характер, при проблеми се обърнете към специалист.