Всички обичаме Джъстин

6
Добави коментар
boleyn
boleyn

Причината днес целият свят да се вълнува от вътрешната политика на Канада има едно име: Джъстин Трюдо. Чували сте за обективирането – натрапливата тенденция да искаме да видим някоя красива

Причината днес целият свят да се вълнува от вътрешната политика на Канада има едно име: Джъстин Трюдо. Чували сте за обективирането – натрапливата тенденция да искаме да видим някоя красива жена по бельо, независимо от останалите й качества.
Сега на пазара се появи картонена кукла с канадския премиер, когото можеш да обличаш в различни дрехи и стилове. Деликатната област от  тяло на Трюдо иронично е прикрита не със смокиново, а с кленово листо – символа на Канада.

 

Трюдо има интересна политическа платформа, но причините светът да се интересува от него, далеч не са в областта на политиката.

1. Инициалите му са J.T. като Джъстин Тимбърлейк или Джъстин Теру.

2. Джъстин е мулти култи – той обича да взема участие на партита на индийско-канадската асоциация, той уважава традициите и празниците на всички култури. Освен това умее да танцува, без да е смешен.

3.Джъстин се боксира

 

 

Джъстини тренира бокс –  хем е тренди, хем изисква смелост и издръжливост.

4. Понякога се облича забавно без видима причина

 

Семейна фотография в ескимоски костюми, пиратско облекло за гала-събитие, отбелязващо мовембър – да сте виждали друг политик да го прави?

5. „Не е работа на нито едно правителство да узаконява изборът на жените какво да правят с тялото си“ – гласи официалното становище на Трюдо по въпроса за абортите.

6. „Ние ще легализираме, регулираме и следим достъпа до марихуана. Досегашната система на забрана не работи. Тя не предпазва младите хора от употребата на марихуана, твърде много канадци осъмват с досие в полицията за притежание на минимални количества трева. Трюдо даже признава пред канадския Хъфингтън Пост, че „си е дръпвал“, което на политически жаргон може да означава: „В момента съм напушен“. Пичът обича тревата, а ние обичаме пичовете, които обичат тревата.

7. Джъстин е феминист и е горд с това.

8. Баща му е бил премиер министър от 1968 до 1979 и от 1980 до 1984, бил е нещо като канадския Джей Еф Кей и за кратко е бил гадже с Барбара Стейзанд.

 

9. Той има татуировка – това не е точно куул, но означава, че момчето има куража да прави грешки и да поема рискове. На 40 Трюдо прибавя татус на гарван към първоначалното изображение на майката земя, което поредполага решимост да подобрява нещата… или поне да опитва.

Източник NYT Magazine