Марина Кискинова представя „Огледало“

1
Добави коментар
Svetsko
Svetsko

Младата певица и актриса Марина Кискинова ще представи официално видеото към новата си песен „Огледало” на 11.11.2015 г. (сряда). Промоцията на първия й самостоятелен сингъл ще се състои в Planet Night and Day Studio, София, пл. България 1 (малкото НДК, до кино „Люмиер”).

“Развълнувана съм от премиерата на видеоклипа към „Огледало”, защото това е първото ми самостоятелно парче. Песента е много лична, в нея съм вложила огромна доза чувство, душа и страшно много работа по реализацията.”, споделя Марина. „Огледалото е метафоричен образ на отношенията между двама души и в една силна връзка любимият човек до голяма степен отразява нашите чувства и мисли. Емоционалното послание, което искам да предам обаче, е да не губим себе си във връзката с другия.”, допълва певицата.

Музиката на „Огледало” е нежна и носталгична – дело на Веселин Ценов – Algoriddim. За текста певицата се доверява на младата изпълнителка Прея, а по видеото работят Димитър Халачев, Василена Василева и Flyarch Studio. За клипа е правен специален декор и инсталация от 8 огледала в най-голямото студио на „Орфей”. Танцът във видеото пресъздава по красив начин идеята за огледалния образ. Хореографията е дело на Кристина Славчева – преподавател и хореограф на Studio VS DANCE, а изпълнението е на танцьорите Виктория Атанасова и Петьо Начев – част от професионалния състав на VS DANCE. Водните кадри са правени в хотел „Радисън”. Любопитен момент е, че Марина е прекарала около 6 часа във ваната, което е било предизвикателство за нея. По време на снимките младата певица е облечена в атрактивно боди, обсипано с брокат, което блести нежно при движение във вода.

„Огледало” е първият самостоятелен сингъл на Марина Кискинова, като последните й парчета са записани в дуети с Део, Били Хлапето и Майкъл Флеминг – Лексус. Младата певица е едно от свежите лица на българската поп сцена и освен, че реализира музикалния си талант, тя учи актьорство за драматичен театър в класа на проф. Стефан Данаилов в НАТФИЗ. Участвала е с главна роля в сериала „Sex, лъжи и TV“, а след това става част от реалити формата „Музикална академия“ като ко-водеща заедно с Иван, Андрей и Део.

Коментари

comments