Фитнес у дома

1
Добави коментар
imotigenoff
imotigenoff

Фитнес у дома Искате да промените изцяло Вашето тяло и да отворите нова страница в живота си, но без да посещавате фитнес зали или групови спортове? Не харесвате сложните фитнес уреди и учудващите погледи на хората, когато не може да се справите с тях? Вашето желание е да тренирате вкъщи и да постигнете същите (или дори по-добри) резултати от фитнес залата, но не знаете как?

Ако отговорът на всички въпроси е ‘ДА’ , то значи сте попаднали на правилното място. 

Ние ще изготвим индивидуална тренировъчна програма за вкъщи, наречена „Фитнес у дома“, предназначена само и единствено за Вас и съобразена с Вашата физическа подготовка, желаните от Вас резултати и времето, с което разполагате. Програмата „Фитнес у дома“ не е срочна или временна. Постигнатият желан резултат е целта на нашата работа.

Защо нас?

Активен и здрав е единственият сайт в България, който изготвя индивидуални фитнес програми, предназначени само за тренировка у дома. Екипът на Активен и здрав е богат на хора с дългогодишен опит във фитнес средите, с компетентност и умения, които обясняват огромната успеваемост на тренировъчните програми, изготвяни за десетки доволни клиенти до този момент. Вашият индивидуален тренировъчен режим за вкъщи „Фитнес у дома“ ще бъде изготвен от няколко човека с различна област на знания и работа в сайта. Може да ни търсите по всяко време за всеки възникнал въпрос без ограничения. При необходимост и наша възможност може да получите помощ за упражненията и на живо с представител на нашия екип

Какво включва индивидуалната тренировъчна програма „Фитнес у дома“?

Подробно описание на всеки тренировъчен ден: упражнения, начин на правене, повторения и серии, продължителност, както и допълнителна информация, където е нужно. Видео обучение на всяко упражнение, изготвено специално за Вас. Може просто спокойно да си пуснете видеото за деня, в който сте, и да започнете Вашата тренировка. Постоянна връзка с човек от екипа, към когото може да отправяте всякакви въпроси. Следене на резултатите. Безплатен достъп до платени материали от Активен и здрав.

Как ще получа програмата?

Ще отговорите на специален въпросник, чрез който ще придобием основна информация за Вас, Вашата физическа подготовка, целите, които искате да бъдат постигнати и т.н. Ще се свържем с Вас по начин, който изберете Вие (по телефона или по e-mail), за да се информираме по-задълбочено за Вашите искания, способности и физическо състояние. В срок от няколко работни дни ще изготвим индивидуалната тренировъчна програма „Фитнес у дома“, предназначена само и единствено за Вас. Ще извършите плащане на цената за изготвената програма по начин, удобен за Вас. Ще получите индивидуалната тренировъчна програма по желания от Вас метод (онлайн или на компактдиск). Получавате право на всякакви въпроси по програмата без лимит.

Каква е цената?

Изготвянето на индивидуална тренировъчна програма за вкъщи „Фитнес у дома“ струва промоционално 69 лв  25 лв, независимо от трудността на програмата и степента на Вашата подготовка. Вие плащате само за ПОЛУЧЕНА ПРОГРАМА. Това ще рече, че ако стане някаква грешка с прочитането на видеото от Вашия възпроизводител, например, нашата работа не е приключила, докато Вие не осъществите пряк достъп до изпратените материали. Това включва и повреден диск, когато не сте избрали онлайн метода.

*Засега изготвянето на индивидуална тренировъчна програма „Фитнес у дома“ е предназначено само за ЖЕНИ. Скоро ще имаме налична и услугата за мъже.