Лазерна епилация в Център за естетика Vega

6
Добави коментар
infojoker
infojoker

Лазерна епилация в Център за естетика Vega Пловдив – 032 57 77 99 и 088 99 22 577

Лазерната епилация е една от иновациите, които трайно влязоха в живота на съвременната жена в последните години. Красивата, здрава и секси кожа е основна предпоставка за перфектна визия. Бръснене, коламаска, скубане с пинсета и другите „средновековни“ мъчения вече са са на път да бъдат забравени и оставени в миналия век, защото епилацията е модерния метод. Освен, че са болезнени и неприятни, никой от старите методи не можеше да удовлетвори мечтата на всяка жена – завинаги да унищожи досадните косми.

Не само жени търсят спасение от окосмяването. Все повече мъже също стават клиенти на клиники по дерматология, салони за красота и центрове за естетика. Космите отдавна не са секси!!!

Революцията дойде с налагането на лазерната епилация като метод за обезкосмяване, който е с изключително дълготраен ефект. Лазерите елеминират космите като с всяка следваща процедура броят им става все по-малък, изтъняват и изсветляват, а с времето изчезват завинаги.  С лазерът казваме „Не“ на сухата и лющеща се кожа, на червените петна, на врасналите косъмчета, на болката. При модерната  обезкосмяваща процедура за мъже и жени – лазерна епилация, всичко това липсва – остава единствено гладката и нежна кожа.

Времето е пари! Лазерната епилация унищожава космите светкавично! За една секунда могат да бъдат поразени безброй косми върху дадена повърхност. В зависимост от зоната, която се третира, сесията лазерна епилация може да отнеме от една минута (за по-малки зони) до половин час (за по-големи части от тялото). Допълнителното свободно време, липсата на косми и отсъствието на натрапчивата мисъл за тях, прибавят нова доза самочувствие и увереност.

Без огромни усилия, всеки човек се чувства и изглежда така, както винаги е мечтал.

Ако сте в Пловдив или областта (независимо дали сте в Асеновград, Пазарджик, Карлово или друго населено място) – заповядайте в Център за естетика Вега! Ще останете доволни както от обстановката и обслужването, така и от нашите цени! Запишете час на телефони: 032 57 77 99 и 088 99 22 577

 

Как да се подготвим за Лазерна епилация

Космите, които желаем да премахнем от дадена зона не трябва да бъдат скубани с пинсета, кола-маска или махани с епилатори (поне 10 дена или около месец за областта на лицето и 15 – 20 дни за тялото) преди лазерната епилация. През това време те могат да се бръснат. Кожата на третираната зона трябва да е с максимално естествения си тен, т.е. да е минали поне 15 дни от последния плаж, солариум, кварцови процедури и др или 7-10 дни преди излагана на слънце.

Колко процедури са необходими

Лазер – епилация се прилага минимум три пъти, защото при всеки човек космите растат на три фази (растежна, зародишна, опадаща). За да се обхванат тези фази на развитие, дадена зона трябва да се обработи поне три пъти. Интервал между процедурите минимум 4-8 седмици, като се препоръчва да се изчаква, колкото се може по-дълго време. Лазерният лъч атакува  черни, тъмни, кестеняви косми – т.е. косми, които имат пигмент. Затова побелели и много руси косми не се премахват с Лазерна епилация.

Какво да очаквате след процедурата

От 3-4 до 5-7 дни след лазерна епилация овъглената част от косъма започва да “набожда” на повърхността на кожата. Това създава лъжливо усещане, че те растат. След 7-10 дни от епилацията Вие ще забележите опадането на косъма. Това се осъществява чрез подменянето (регенерацията) на кожните слоеве, при което вече ненужният и чужд за кожата косъм се изхвърля на повърхността й. Този период – “период на избутване”, продължава 2-3 седмици, след което полето се изчиства от тъмнеещите остатъци на косъма. За повторно третиране на зоната (повторна лазерна епилация на същата зона) трябва да мине месец и половина след първата процедура, за да се обхване втората фаза на космен растеж. Освен това, до повторното атакуване космите, които ще се появят, не трябва да се скубят или епилират с др. методи. Разрешено е до изчакване на повторната процедура, космите  само да се подрязват или бръснат /или да се премахват с депилатоар/.

Вредна ли е процедурата – Лазерна епилация

Ние работим с последно поколение медицинска техника, с всички сертификати за безопасност и качество. Процедурата лазерна епилация при нас е безвредна. Показва положителни резултати без никакви дълготрайни странични ефекти. Лазерната епилация е почти безболезнена. Усещането е парливо докосване. Тъй като 1 импулс е част от секундата, усещането за болка е мигновено и съвсем поносимо. Предозирането на енергията води до увреждане на околните клетки от кожата намиращи се в близост до атакуваните косми. Ако не се спази изискването да има време за релаксация на тези клетки, те могат да изгорят и да се пигментират допълнително при едно последващо слънцеизлагане без защитен фотофакторен крем. Затова е много важно да се доверим на специалист.

След колко процедури се постига дълготраен ефект

При някои случаи, траен ефект от лазерната епилация се постига и след 1-2 процедури.

Най-често – за тяло 6-8 процедури, за лице 10-12 процедури . Епилация с лазер води до трайно редуциране на космите.

Кои зони се третират с лазерна епилация

За жени – лазерна епилация на лице, тяло (ръце, мишници, бикини / триъгълник, бедра, подбедрици, корем)

За мъже – епилация на лице / брада, скули, шия, врат, гръб, рамене, гърди, корем

 

В бързината, при търсене на лазерна епилация, може да сте написали на латиница – lazerna epilatsiya, lazerna epilacia, epilaciq, lazerna epilatsiya, lazerna epilaciya, или пък сте напишете грешно – вьюеихь езсвьшясь, вьюеихь езсвьъсь, .dpe,kd emr.d[rs – но както и да е, Vega Center Ви предлага тази услуга за трайно и безболезнено обезкосмяване, и то изгодно!

 

Обработвани зони в Центъра за лазерна епилация Vega