Готови проекти на къщи | Архитект в Пловдив от архитектурно студио „Пловдив Дизайн“

1
Добави коментар
colibri14
colibri14

Представяме Ви нашата нова инициатива – галерия с готови проекти на къщи и вили. Галерията ни непрекъснато се обновява с модерни и идейни архитектурни разпределения на еднофамилни къщи.

Архитектурните планировъчни решения и 3D визуализациите, включени в галерията, ще Ви помогнат да направите сравнение и да оцените удобствата на разработените архитекурни планове и оригиналността на всяка от къщите.

Избирайки готов проект на къща или вила, Вие се възползвате от следните предимства:

Спестявате време за разработване на проектите, което обикновено отнема повече от месец.
Спестявате пари за проектна документация, поради постигнатата типизация на готовите проекти.
Готовите проекти са с пълна спецификация на вложените материали, включена в проектно-сметната документация, която дава възможност да се определи стойността на къщата преди започване на строителство.
Готовите проекти са разработени спрямо действащите архитектурно-строителни наредби и норми за проектиране, за безпрепятствено одобрение от Общината и получаване на разрешение за строеж.
Купувате готови проекти които вече са напълно съгласувани по отделните части.
Възможност за навременно кандидатстване по програми подпомагани от фондовете на Европейския съюз.

Предлагаме Безплатна консултация за обсъждане възможни планировъчни решения за застрояване на парцела. При необходимост можем да коригираме готов проект по отделните части според вашите нужди, например допълнително изграждане на веранда, гараж, барбекю.

Ако разработените ни идеи за готови проекти на къщи не ви удовлетворяват, можете да изберете индивидуално разработен проект като се свържете с нас като попълните формата за запитвания

 

Още готови проекти за къщи от Архитектурно студио „Пловдив Дизайн“