Домашни протеинови барчета – Био магазин Bio Drink – Рецепта за здравословни протеинови храни

5
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Как да си направим сами протеинови десертчета:

Рецептата за приготвяне на домашни протеинови барчета е изключително бърза и лесна, но преди всичко е много вкусна и полезна и ще спомогне за поддържането на здравословния хранителен режим на цялото семейство.

Рецепта за протеинови десерти:

  – 50 гр. био оризов протеин на прах Топ+

  – 50 гр. био конопен протеин на прах Топ+ 100 гр.

  – овесени ядки 1 с.л.

  – белено конопено семе Топ+ 1 с.л.

  – стафиди или други сушени плодове по избор 1 с.л.

  – мед 1 с.л.

  – лешников тахан 3 с.л.

  – фъстъчено масло 100 мл

  – оризова напитка с лешник Джоя

Начин на приготвяне на домашните протеинови десерти:

Био конопеният и био оризовият протеин се смесват с овесените ядки, стафидите и беленото конопено семе. Добавят се медът, таханът и фъстъченото масло. За по-лесно разбъркване се добавя и оризовото мляко с лешник. Получената плътна смес се разстила в подходящ съд и се оставя да престои в хладилника за няколко часа. След като се извади се оформят протеинови барчета във форми  по избор.

Протеинът на прах е чудесна хранителна добавка, която е изключително полезна за активно спортуващи хора, както и за хора, които водят здравословен начин на живот. Протеините са тези вещества, които изграждат, възстановяват и поддържат клетките на кожата, костите, косата, мускулите, както и кръвните клетки

Конопеното семе е достъпната супер храна. То е изключително багата на хранителни вещества храна, която не съдържа глутен. Източник е на есенциални мастни киселини, протеини, фибри, минерали и витамини. Кoнопеното семе подпомага имунната система, заздравява кожата, използва се при превенция срещу рак на дебелото черво, гърдата и простатата.

Био магазин Bio Drink Ви предлага подходящи рецепти за различни десерти, смутита и ястия, приготвени с нашите био, здравословни и супер храни.