Коледно настроение за цялото семейство с Shopping Terapia

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Коледните празници бавно, но постоянно наближават и с всеки изминал ден празничното настроение започва да ни обхваща! Снежните декорации по магазините вече те отвеждат в един съвсем различен свят на пъстро щастие и усмивки, а съвсем скоро предстои да преобразим и собствените си домове. И макар тази седмица слънчевите лъчи все още да ни радват с появата си, времето малко по малко застудява, а дърветата се оголват, за да се подготвят за снежната си покривка. Именно за това сега решихме да се потопим в коледното настроение с новите страхотни предложения на любимия онлайн магазин www.shopping-terapia.com, които включват идеи за цялото семейство!

Не веднъж сме ви показвали сладурските комплекти в стил За Него и Нея и За Мама и Бебе, но днешните модели са още по-специални. Закачливите коледни рисунки и празнични надписи бързо ще внесат настроение в дома ви и ще ви накарат да се усмихвате и забавлявате. Уютните пуловери и блузони са чудесен избор не само за вас, но и за подарък на приятелско семейство или роднини. Може да ги облечете по повод коледните празници, разходка в парка, забавен ден навън през уикенда или една от онези очарователни семейни фотосесии.

Семплия дизайн на моделите ги прави лесни за съчетаване с всички останали дрехи в гардероба ви. Господата няма да имат проблем да облекат блузоните  както с дънки, така и със спортни панталони, а дамите могат да добавят дори стилна пола и да завършат визията си с любими аксесоари. Statement колие би бил чудесен избор!

Днес подбрахме за вас своите най-любими модели от коледната колекция на Shopping Terapiа! Вие обаче не пропускайте да разгледате всички модели точно ТУК!

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!

Автор: Преслав Цачева