Никол Шерцингер е новата жена в живота на Григор Димитров

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Таблоидите зад океана гръмнаха с информацията, че първата ракета на българския тенис – Григор Димитров и горещата певица и актриса на Бродуей Никол Шерцингер са заедно! Според твърденията на редица медии, двамата са двойка вече повече от месец, но са изключително внимателни с обществените си изяви и се стремят да стоят на страни от папарците.

Напомняме ви, че съвсем скоро 27-годишния Григор сподели в изявление, че след раздялата си със своята колежка – тенисистката Мария Шарапова, с която имаха връзка повече от година, е отдаден изцяло на професионалната си кариера. Очевидно обаче това не е точно така, защото явно е отделил не малко време и за новата си половинка. От друга страна, за 37-годишната Шерцингер това не е първа връзка с професионален спортист. Дълго време тя се срещаше със състезателя от Formula 1, Луис Хамилтън (по-млад от нея със 7 години), с които поддържаха доста напрегната връзка на непрестанни раздели и събирания. Причината за това бе натоварения график и на двамата. Основния проблем, довел до раздялата им, се превърна факта, че Никол живее и работи в Лос Анджелис, а Луис тренира основно в Монако, което е правело срещите им доста трудни.

„Григор и Никол имат връзка. Напълно са отдадени един на друг. Обаче няма как да бъда забелязани заедно до този момент, тъй като са много внимателни и не искат връзката им да бъде обект на медиен интерес”, споделя източник на вестник “Sun”, цитиран от изданието. Не сме наясно обаче как ще се развият отношенията им. При Шерцингер и Димитров проблемът си остава същият както в бившата връзка на певицата – Григор работи и тренира предимно в Европа. Но каквото и да стане, надяваме се в скоро време да имаме удоволствието да ги видим заедно.