Коледна украса

38
Добави коментар
vladimir65
vladimir65

Тази година за първи път имам собствена стая, в която мога спокойно да се развихря с коледната украса. Още от началото на декември в някои магазини продават толкова хубави неща, че ми се иска да ги изкупя всичките. Но като знам колко пари отидоха за украсата в офиса, май щеше да ми се отрази зле на бюджета. А и стаичката ми е малка. Затова след като попаднах на сайта krokotak.com идеите ми за украса се преобърнаха на 180 градуса. Отдавна съм излязла от ученическата възраст (макар някои хора упорито да продължават да твърдят, че съм голямо дете), а и часовете по трудово обучение май не ми бяха от най-любимите, но все пак реших да опитам с украса “направи си сам”.

По малко време всяка вечер и през почивните дни и стаята постепенно започна да придобива празничен вид, а за мое учудване нещата се получаваха толкова хубави, колкото изглеждаха и на снимките. Е, с малки изключения – след три неуспешни опита за изработка на една снежинка (или цветенце), накрая се отказах.

И така, няколко седмици по-късно, след три унищожени списания и една празна тубичка с лепило, стаята ми вече е в относително завършен вид. Приятно разглеждане на снимките, а аз отивам да чистя, че още не мога да събера всички хартиени изрезки от пода 🙂

бутон за социални мрежи