Фирмено парти в бизнес хотел

1
Добави коментар
oliveshotel
oliveshotel

Организирането на фирмено парти е едно голямо предизвикателство, особено в случаите, когато компанията е голяма и има много служители. Откриването на подходящо място за провеждането на фирмено мероприятие като коледно парти, рожден ден на компанията или друг повод, който да събере на всички служители е трудно. Първото, с което се започва е намиране на ресторант, който до може да събере определения брой присъстващи. Когато броят на гостите е голям, бизнес хотелите са отлично решение за домакинство на партито. Техните ресторанти обикновено предлагат гъвкави възможности за подреждане на залата, в съответствие с очакванията и предпочитанията на присъстващите.
Темата на партито
Бизнес хотелът лесно може да поеме организацията и провеждането на фирмено парти. Капацитетите на ресторантите в тези места за настаняване обикновено са около и над 100. Така залата може да бъде обособена и за по – малки партита, и за по – големи – всичко зависи от броя на гостите. Изборът на тема за празника зависи от повода – дали е рожден ден на компанията или коледно парти. Темата за Коледа дава огромно място за идеи – посрещане на Дядо Коледа, който да раздава подаръци, маскиране на гостите като джуджета или Снежанки и подобни.
Независимо от избраната тема на партито бизнес хотелът може да поеме цялостната организация от украсата и оформлението на масите до цялостното провеждане. Тематичното оформление на ресторанта, съобразно избраната идея на събитието създава неповторимо усещане и настроение на гостите.
Украсата и разпределението на гостите
Избраната тема на партито е време да се пренесе в ресторанта на бизнес хотела. Защо точно бизнес хотел? Защото извън рамките на чисто деловите отношения, семплите и уютни ресторанти са лесни за украсяване и разпределение на гостите. При по – големи групи, организаторите лесно могат да обособят отделни маси или кътове по отдели на компанията или по филиали – в зависимост от най – удобното за тях деление. Тематично могат да бъде украсена и цялата зала, като в някои ресторанти се предлага и избор на цветови комбинации за цялостни решения.
Как да бъдат разпределени гостите в ресторанта? Както според организаторите ще бъде най – удобно за присъстващите. Ако се очакват гости или партньори от чужбина те може да бъдат настанени на централна позиция. Когато организирането на събитието е свързано с присъствието на по – тесен кръг служители, които имат общи интереси или служебни ангажименти, разпределението може да бъде съобразно това. Малки компании, с по – малък брой служители също могат да се възползват от домакинството на бизнес хотел за провеждане на фирмено тържество. Обособяване на кът в ресторанта специално за тях е лесно и удобно.
Настаняването на гостите в бизнес хотела
Не само провеждането на партито може да се осъществи в бизнес хотела. Партита, които са планирани за провеждане във вечерните часове ангажират някои от присъстващите да не употребяват алкохол, за да могат да шофират. Защо да се причинява подобно неудобство? Бизнес хотелът може да предложи изгоден пакет с нощувки за всички присъстващи. По този начин гостите се чувстват още по – специални.
Различните капацитети на луксозни стаи и апартаменти за настаняване дават свобода на домакините за комбиниране настаняването на гостите. Разпределението отново зависи изцяло от компанията.
Менюто на партито
Бизнес хотелът може да задоволи всички кулинарни вкусове на своите гости. При организирани тържества обикновено има предварително меню, което е изготвено съвместно с компанията. В бизнес хотелът може да се направи както кетъринг хранене, така и три или пет – степенно меню. Всичко зависи от темата и желанието на компанията организатор. Независимо какво е избрал домакина важно е да се заложи на добре оформено и тематично подбрано меню. При по – специални партита с гости от чужбина може да се заложи на традиционна за госта кухня. Когато партито се само за местни служители напълно естествено е да се избере типична национална кухня. Напитките могат да бъдат предварително подбрани от домакините или изборът да бъде на всеки отделен гост.
Какъвто и формат да бъде избран за провеждане на фирменото парти – служителите в бизнес хотела ще могат не само да предложат пълно обезпечаване, но и компетентни съвети при подбора на менюто и напитките.