Нова година 2016 в Дубай

1
Добави коментар
markcomm
markcomm

Били ли сте на Нова Година в Дубай? Ако все още не сте посетили това приказно място, сега е моментът да направите това. Да се потопите в празничната атмосфера на най-красивото емирство в света… Вълшебен свят от светлини, приветливи лица, които се усмихват още по-сърдечно, обладани от духа на празника. Гъмжило от разпускащи туристи, следващи своите гидове, които разказват историята на един народ, превърнал пустинята в рай. Весело бибиткащи клаксони на десетки автомобили, един от друг по шикозни и модерни. Пълни дискотеки и барове с жадни за живот и емоции млади хора, дошли тук от четирите краища на света. Весело подвикващи търговци, предлагащи своите стоки с усмивка на лице. Фееричният танц на фонтаните, който спира дъха ти. Хиляди фойерверки, разпръскващи в Новогодишната нощ надежда за една по-добра, по-щастлива 2016 година. Нова Година в Дубай, едно успешно начало на 2016 година. Елате с нас – Туристическа агенция  „Дари Тур“.

Програма

1. ДЕН Излитане от летище София в 15.20 с директен полет на flydubai. Кацане в Дубай в 22 .00. Трансфер до хотела Avenue 4*. Нощувка.

2. ДЕН Закуска. В 9.00 започва обзорна обиколка на Дубай ( включена в цената) – „Не можем да оценим настоящето и да разказваме за бъдещето ако не познаваме миналото”. По време на тази обиколка ще се потопим в историята на Дубай от времето на неговото създаване до откриването на нефта. Обиколката ще започне от Дубай Креек, от мястото, където е възникнал Дубай ; ще се разходим в Баштакия – историческото сърце на Дубай; ще посетим Музея на Дубай, където са изложени експонати и фигури, разказващи за бита и живота на местните, ще пресечем Креека с Абра Такси , ще се потопим в незабравимата атмосфера на пазара за подправки и златния пазар.

В 14.00 модерен Дубай – ще посетим емблематичните за Дубай места, свидетелство на човешкия гений и полета на мечтите.

– Дубай Марина – фотопауза пред усуканата сграда Инфинити и множеството яхти, приканващи туристите към незабравимо приключение;

– Палмовите острови – ще пътуваме с еднорелсово влакче над най-малката палма Джумейра, прехласнати от невероятната гледка и пренасайки се в света на приказките, Фото пауза пред хотел Атлантис;

– Мединат Джумейра – ще посетим така наречената малка Венеция, заради каналите, опасващи най -зеленото и екзотично място в Дубай. Хармония, чувство за пренасяне в приказките от Хиляда и една нощ. Това не може да се опише….

– Бурж Ал Араб – фотопауза пред емблемата на Дубай, 7 звездния хотел, построен върху изкуствен остров;

– Бурж Кхалифа – недопустимо е да отидеш в Дубай и да не видиш най- високата сграда в света с нейните 828 метра. Бурж Кхалифа е не само най-високата сграда, тя е архитектурен шедьовър, претворил, в себе си човешкия гений. Тя е въплъщение на думите на шейх Мохамед Ал Мактум, че в речника на лидерите „дума невъзможно не съществува”.

В 19.30 разходка и вечеря на арабска галера.

3. ДЕН Закуска. В 10 часа посещение на Миракъл Гардън – eдна от най-големите цветни градини в света с над 45 милиона цветя, оформени в различни форми. Къщички, кули, влакчета от цветя,съчетани в хармонични цветове.

В 15:00 сафари в пустинята – с включена вечеря на блок маса, безалкохолни напитки, яздене на камила, рисуване с къна и програма. Вълшебно преживяване в пустинята – сафари с джипове през пясъчните дюни. Фото-пауза в сърцето на пустинята. Снимки прeд ферма с камили, след което се отправяме към бедуинския лагер. Тук ще имате възможност да яздите камила, да си направите временна татуировка с къна, да се облечете в арабски дрехи или да пушите наргиле. Следва вечеря. Под ярките звезди на арабското небе танцьорка ще се развихри във вълшебен танц. Връщане в хотела.

4. ДЕН Закуска. В 9.00 започва целодневна екскурзия до Абу Даби – най – голямото и богато емирство, столицата на Обединените арабски емирства , наричан още Манхатън на Близкия изток. Ще посетим Бялата джамия „Шейх Зайед” , една от най-големите в света с капацитет 40 000 души; Capital Gates – отвън, Президенският дворец , Emirates Palace, който по лукс и разкош конкурира Бурж ал Араб 7* (фото-стоп отвън), Heritage village – комплекс, в който можете да видите различни арабски занаяти. Ще се отправим към островите Саадат и Яаш. Фотопауза на пистите на Формула 1. Свободно време във Ferarri World.

5. ДЕН Закуска. В 09.30 FERARI WOLD. Връщане в хотела към 17.30. Подготовка за Новогодишната вечеря. ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА 2016 ГОДИНА.

6. ДЕН Закуска. Около обяд – посещение на Дубай МОЛ и Бурж Кхалифа – най-високата сграда в света. Наблюдателната площадка се намира на 124-ти етаж на кулата. След обяд следва екскурзия до Шаржа.Свободно време. Връщане в хотела.

7. ДЕН Закуска. Трансфер до хотела. Полет до София в 12.55 часа.. Кацане на летище София в 16.40 часа

Дати  

27.12.2015- 02.01.2016

27.12.2015- 03.01.2016

Хотелът

Хотел AVENUE 4*

Местоположение:

Хотелът e централно разположен в района Дейра, на известната улица Al Rigga, в близост до най-големите атракции на Дубай, търговския център Al Ghurair Center и Златния пазар. На 5 км от летището.

Настаняване:

133 елегантно обзаведени стаи, оборудвани със сателитна телевизия, видео система, телефон, CD player/радио, минибар, високоскоростен интернет, сейф, климатик, баня с вана, душ и сешоар.

Хранене:

Стилен денонощен ресторант, нощен клуб с музика на живо Chilout, спортен бар Murphy’s.

Спорт и развлечения:

Фитнес център, открит плувен басейн на покрива с пул бар, детски басейн, сауна, парна баня, масаж.

Други:

Бизнес център, конферентни зали, сейф на рецепцията, салон за красота, магазини, транспорт до плажа Al Mamzar Beach и Deira City Centre, паркинг, пране и химическо чистене.

Цени 6 нощувки

–         Легло в двойна стая – 1879 лева

–         Трето легло- 1849 лева

–         Доплащане за единична стая – 739 лева

Цени 7 нощувки

–           Легло в двойна стая – 1979 лева

–           Трето легло- 1849 лева

–           Доплащане за единична стая – 859лева

Необходими документи екскурзия Дубай:

– Задграничен паспорт с валидност   6 месеца

– За деца под 18 год пътуващи без един или двама родители – нотариално заверено пълномощно

– Депозит в размер на 50 % от сумата

– Доплащане до 45 дни преди пътуване

Начин на плащане: Брой, банков път.

Цената включва

Самолетен билет София – Дубай – София с flydubai с включени летищни такси и чекиран багаж – 20 кг и 10 кг ръчен багаж

–         Трансфер летище-хотел-летище

–         6 / 7 нощувки със закуски в хотел Avenue 4*

–         Обзорна обиколка на Дубай

–        Водач от агенцията

–         Обслужване на български език

Цената не включва

–     допълнителни екскурзии – заявяват се и се заплащат в България

–     Новогодишна вечеря – около 130 долара

–     такса Дирхам – 12 долара на човек

–     медицинска застраховка – 1,50 лева на ден за лица до 70г, 2,5 лева на ден за лица над 70 години

–     такса – промяна на курс на долара

Туристическа агенция  „Дари Тур“ си запазва правото да прави промени в случай на настъпили на независещи от нея промени – от превозвача или други. Възможно е промяна в поредността на туровете.Цената е калкулирана при курс на долара 1,76 лева за долар.

Туристическа агенция  „Дари Тур“ има сключена застраховка Отговорност на Туроператора в ЗАД „Армеец“.

За повече информация: Туристическаагенция  „Дари Тур“

 

Още по темата: