Бляскавият свят на бижутата есен/зима 2015/6

19
Добави коментар
efrea
efrea

         

В света на модата през всеки сезон и във всеки един детайл сме изненадани от хрумките на световните модни дизайнери. От дрехите до обувките, от прическите до маникюра, всичко се променя и всяка новост е от значение за Ефреа. На добрата фея никога нищо не ѝ убягва и този път обръща внимание на бляскавия свят на бижутата. 

Аксесоарите са детайлите, които могат напълно да променят вашата визия, като ѝ придадат стилен завършек.

През този сезон дори светът на бижутата е белязан от 70-те години. Някои дизайнери се обръщат към изминалите десетилетия, а други гледат смело напред и предлагат наистина впечатляващи варианти, с които вниманието на околните със сигурност ще бъде привлечено. Флоралните и геометричните мотиви присъстват и тук, както и ресните, перата, пискюлите, които вече видяхме при дрехите в колекциите за сезон есен/зима.

Ефреа е готова да ви направи кратка разходка по модните подиуми, за да ви запознае с актуалните бижута за сезон есен/зима 2015/16.

Колиета

Стегнати колиета. Този тип украшения бяха много модерни преди няколко години, когато готик културата беше актуална. През този сезон тази тенденция се завръща с пълна сила, но този път малко по-променена – по-бляскава, по-нежна, по-модерна. Вариациите при този тип колиета са различни – от усукани по врата до имитиращи вратовръзка или яка. Цветните скъпоценни камъни създават наистина финно и магичеко усещане.