Фирма Елиаз – хлебозавод Горубляне

1
Добави коментар
gatev33
gatev33

Дейност на фирмата:

Фирма Елиаз – хлебозавод Горубляне съществува от 1990 г. и произвежда качествено брашно, тестени изделия, заводски и специални хлябове.

От 1990-та година фирма Елиаз – хлебозавод Горубляне е в сектор производство на брашна и хлябове на българския пазар. Тя работи по международните стандартите ISO 22000, ISO 9001, HACCP. През 2004 г. се присъединява към програма за енергоспестяване и произвежда хлебни изделия с помощта на природен газ. Технолозите, постъпили на работа в Елиаз, са обучавани от специалисти в областта като Backaldrin, IREKS, Техра, PFAHNEL.
Част от специалните хлябове на фирма Елиаз – хлебозавод Горубляне включват Балкански, Немски, Ирландски и Грахамен хляб, Азия, Дълголетие, Содено хлебче, 102 Зърна, Просеник и др. Заводските хлябове Добруджа и Типов се приготвят по установени стандарти. Елиаз произвежда и различни видове кифли и козунаци, както и закуски като гевреци, кренвиршки и милинки.
Хлябовете Азия, 100 Зърна и Рол Тост са печелили награди за вкусовите си качества на различни изложения. Елиаз има сертификат за „Коректна фирма“ от 2015 г. В гр. Септември се произвеждат масовите й хлябове, в София – специалните, а в село Петково е фирмената мелница за брашно.
Откакто е на пазара на хранителни продукти, хлебозавод Елиаз допринася за напредъка на хлебната индустрия в България със своите иновативни идеи в хлебопрозиводството, каквито са специалните й хлябове, в които фирмата се е специализирала. Те се отличават с голямото си разнообразие от вкусове и намират мястото си сред българските потребители.