GPS Tракер JV03 за проследяване с дълъг режим на готовностGPS навигация, GPS навигация за камион и кола, Видеорегистратор,…

1
Добави коментар
gpsmagazin.navigacii
gpsmagazin.navigacii

GPS Tракер JV03 за проследяване с дълъг режим на готовност
11:44, 22 Ноември 2015 видяна 42 пъти

1
2
3
4
5

5,00 / 5
(1 гласа)

Вие не сте гласували за тази новина

Този модел GPS тракер е изключително ефективно устройство и притежава дизайн с магнитна основа, който го прави лесен за монтаж. Функцията за защита IP65 позволява устройството да работи дори и в екстремни условия. С голяма вградена батерия, устройството е подходящо за проследяване на вещи, проследяване на превозни средства, за превозване на товари, мотоциклети, камиони, леки коли, бусове и т.н.

 

Магнитна основа за по-лесен монтаж

Устройството притежава силен магнит за гъвкава и надеждна инсталация

 

IP65 Водоустойчивост

Подходящ за екстремна работна среда

 

Възможност за подлушване

Използвайте телефона си, за да наберете устройството, като по този начин можете да слушате разговорите в превозното средство.

 

Аларма за вибрация

Когато сензорът за устройство отчита вибрация, устройството ще изпрати аларма към мобилния телефон, към който е свързано, за да го наберете.

 

Гео-област

Ограничаване на движението на автомобила в рамките на една зона чрез създаване на гео-област. Устройството ще изпрати съобщение на упълномощения мобилен телефон автоматично, когато е извън зададената зона.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Система против кражба и обир.

 

 

Система за прецизно позициониране.

 

 

Тракер за проследяване на мотоциклети.

 

 

Тракер, който да използвате за лични цели.

 

 

Тракер, който да използвате за лични цели.

 

 

 

 

Възможност за бързи настройки чрез SMS

 

 

Това устройство притежава невероятни функции, които го правят лесен за употреба и инсталиране, изключително ефективен и удобен и много полезен. Благодарение на екстрите, които притежава, устройството е напълно способно да изпълни на 100% целта, за която е предназначено, Устойчив, качествен и ефективен, JV03 e GPS тракерът, от който имате нужда.

 

Ако желаете да закупите продукта или да получите повече информация относно техническите му характеристики, можете да го направите от ТУК.

Добави в Svejo

« Обратно към блога