Изпитано: „Вълшебна смес: срещу високо кръвно налягане и множество хронични заболявания

2
Добави коментар
megasmart
megasmart

 За иновативната формула ни разказва Доц. Д-р Ив. Иванов, завеждащ катедра иновации към НИБХ.

Д-р Иванов, бихте ли ни разказали малко повече за Вашето откритие?

Вълшебната смес, както ние с колегите я наричаме всъщност е иновативна формула, базирана на два активни компонента, които оказват физиологичен ефект върху практически всички органи и системи в тялото. Интересното при нея, всъщност не са толкова съставките, колкото точната комбинация и пропорция между тях. Формулата е разработена по рецептурниците  на Хлебаров. Той е създателят на много билкови тинктури, носител на многобройни награди от цял свят и утвърден учен и изследовател.

А как точно действа тази „вълшебна смес”?

Научното обяснение за това отново се крие в точното съотношение на двете активни съставки – Гинко билоба и Арония, които са незаменим източник на ценни биоактивни вещества като флавонолови гликозиди, бифлавоноиди, проантоцианидини, фитостероли, терпенови лактони, ензима с мощно антирадикалово действие супероксиддисмутаза, полизахариди, органични киселини, аспарагин, гинколови киселини, алкилфеноли, восъци, етерично масло, минерали, йод, антоцианини, катехини, висока Р-витаминна активност (плодовете на аронията са с най-висока Р-витаминна активност), витамини С, каротин, витамин В1, В2, В6, В9, РР, Е, К и и др.

Наблюдават ли се неблагоприятни странични реакции при приема на хранителната добавка?

Веществата от рецептурата на нашия продукт осигуряват широкоспектърното действие на тинктурата и дават възможност за широко приложение както профилактично, така и при нарушения на функциите на сърдечно-съдовата система, мозъчните функции и при някои нарушения на ендокринната система. Поради високото съдържание на микроелементи в плодовете на аронията, тинктурата е подходяща и при някои нарушения на функциите на щитовидната жлеза. Високата антиоксидантна и синергична активност на двете билки стимулират антирадикалната активност в организма и спомагат за забавяне процесите на стареене.  Тинктурата се прилага и за детоксикация на организма след лъче- и химиотерапия. Досега не са открити неблагоприятни странични реакции по време на тестовете с продукта, както и по време на лечението на нашите пациенти.

Къде могат да се сдобият пациентите с високо кръвно налягане с Вашата „Вълшебна смес”?

Течната концентрирана формула се нарича „Кардиоксин“. Първоначално това наименование е поставено на продукта, тъй като неговата основна функция е по естествен път да регулира кръвното налягане – когато то е високо да спада до физиологичните норми, а когато е ниско да се покачва. В последствие, започват да се регистрират данни при хора, употребявали продукта за пълно излекуване от заболявания, засягащи опорно – двигателната система, ендокринната, пикочо – половата, отделителната и др.  Пациентите могат да намерят продукта в аптеките, както и да си го поръчат през нашия сайт: http://tonik.info/cardioxin.

Защо не успяват пациентите да поставят под контрол повишеното си кръвно налягане?

Можете да започнете програма за препрограмиране на тъканите и клетките с „Кардиоксин“ и да бъдете сигурни, че тя ще действа при вас. Клиничните проучвания показват регулиране на кръвното налягане при пациенти с регистрирана хипертония от 20 и повече години след прием от 2 до 4 месеца. При случаи на временно покачване на кръвното, се наблюдава регулиране още след третия до петия прием. При повечето пациенти на първата седмица, след като започнат да прилагат лечението с „Кардиоксин“, горната граница на кръвното им налягане пада от около 200 на 130, а долната – от около 100 на 70. Постепенно след консултации при личният им лекар спират да взимат предписаните им хапчета едно по едно.

Благодарим Ви Д-р Иванов и Ви очакваме отново да ни разкажете за другите свои открития.

Благодаря и аз за предоставената възможност и поради зачестилите постъпващи обаждания в редакцията за продукта „Имуниксин“ с удоволствие ще разкажа и за него.

 

За допълнителна информация за продукта, моля натиснете ТУК!

 

 

 

 

 

Към статията няма коментари. Напишете първия.