Fall Trends: Горещо кадифе за парти сезона

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

През есента и зимата една добре забравена, но много вълнуваща и гореща тенденция се завръща в модните редици! Да, точно така! Става въпрос за стилното и секси кадифе, което е сред водещите трендове не само на подиума, но и в колекциите на любимите ни брандове. Носейки щипка ретро романтика, кадифето е пречупено през призмата на съвременната мода, за да се превърне в задължително допълнение към гардероба на дамите за предстоящия парти сезон!

Да, признаваме си, става въпрос за доста специфична материя, която не е особено подходяща за ежедневието, тъй като е тежка и дръзка. Но нощем ще ви превърне в център на вниманието и кралица на вечерта! Бляскавото кадифе е като хамелеон. Променя нюансите си, погледнато от всеки ъгъл под светлината на прожекторите в някой клуб или на стилен коктейл. Появява се както върху рокли, така и върху поли, топове и връхни дрехи. Линията на дизайните е семпла и изчистена, за да може кадифето да изпъкне и да се превърне в основен акцент на визията. Освен това подобна материя позволява носенето на по-тежки аксесоари – statement колиета, тежки обеци и гривни. През зимата може да съчетаете тоалета си както в високи ботуши (също и Lace-up модели), така и със стилни токчета.

Цветовете на кадифето са без значение, но нашият съвет е да се движите в тъмната гама – мастилено синьо, емералдено зелено, бордо, черно и т.н. Подобна материя не изглежда добре, когато е в ярки тонове. Днес подбрахме за вас своите най-любими модели от парти колекцията на страхотния онлайн магазин www.boohoo.com! Търсихме незабравим дизайн, женствена линия и красиви нюанси. Уверени сме, че който и модел да изберете, безспорно ще се превърнете в център на вниманието!

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!

Автор: Преслава Цачева