Първият представителен магазин на ASICS отвори врати в The Mall

1
Добави коментар
Svetsko
Svetsko

В София отвори врати първият представителен магазин на ASICS за нашата страна. Той се намира на партерния етаж в THE MALL на бул. „Цариградско шосе“ 115 и предлага най-актуалните спортни обувки, аксесоари и облекла на марката.

ASICS е мултинационален бранд, специализиран в производството на спортни стоки. Името е абревиатура на латинския израз „Anima Sana In Corpore Sano“ – „Здрав дух в здаво тяло“. Това е основата, на която ASICS гради своятапоследователност, иновациите, оргиналността и ангажимента да създава качествен продукт. Много от разработените технологии са революционни в света на спорта и са помогнали за създаването на някои от най-удобните обувки и дрехи на пазара, насочени към активни спортисти. С времето ASICS се налага като един от най-предпочитаните спортни брандове заради високотехнологичните продукти, осигуряващи високи спортни резултати и изключителен комфорт и заради оптималното съотношение цена-качество, съизмеримо със средното за пазара, което марката предлага на своите клиенти.

В България ASICS се ползва с доверието и подкрепата на голяма част от спортните федерации и редица спортни клубове, доставяйки спортна екипировка с признато качество.
Представителният магазин на ASICS в България е част от последната концепция на бранда за визията и дизайна на нейните магазини, като до момента в Европа съществуват само два подобни – в Париж и Барселона. Клиентите на магазина ще открият последните модели маратонки, облекло и текстил на марката, предназначени за различен вид спортни дейности – тенис, волейбол, тичане, планински туризъм. Екип от доказани професионалисти ще консултира всеки клиент и ще се погрижи всеки, посетил магазина, да получи най-добрия и подходящ продукт. Артикулите в магазина са разделени основно на два сектора – женски и мъжки, като до месец ще има и специална линия за свободното време.

Собственичката на магазина Мира Стоянова посрещна много популярни гости, които първи разгледаха последната колекция на световния моден бранд. Сред тях се откроиха волейболната легенда Любо Ганев, екс-депутатката Юлиана Дончева, поп певеца Стефан Илчев, родния топ-гримьор Зоран Коцов, галеристкката Ана Панайотова, тв водещ Краси Минев и арт мениджърката Ина Николова. Любо Ганев изненада присъстващите със специалните си маратонки, които носеше – от серията на ASICS за лекоатлетическия маратон в Ню Йорк.

Коментари

comments