20-те най-шокиращи пияни снимки на знаменитости

1
Добави коментар
Magazine.bg
Magazine.bg

20. Мишел Родригес

Актрисата Мишел Родригес си проправи път в Холивуд, играейки роли на твърдо момиче! Таланта й на героиня с характер се забелязва в продукции като – Girlfight, S.W.A.T. и естествено в сагата Бързи и яростни. Тя е една от най-емблематичните филмови актриси на това поколение. Може би заради това минъончето не се плаши от камерите. През 2014 година по време на баскетболен мач, Родригес е забелязана да става бърза и яростна с алкохола в компанията на модела Кара Делевин.

19. Кевин Спейси

Кевин Спейси е един от най-уважаваните и харесвани актьори в бизнеса. През кариерата си той има две спечелени награди Оскар, една награда Златен Глобус и не малко награди Еми. И все пак големият актьор е и човек. На снимката по-горе може да се види как Спейси пуши цигара, докато говори по телефона със зачервено лице и полуотворени очи. Но дори и така, актьорът успява да се прикрие, за разлика от други знаменитости, които ще ви покажем по-долу.

18. Кристина Ричи

Кристина Ричи доби популярността си още на 11 годишна възраст, играейки като Уендсдей Адамс от комедийния филм “Семейство Адамс”. През 2006 г. Ричи е номинирана за наградата Еми за ролята си на фелдшер в драмата на ABC – Анатомията на Грей. Макар че актьорската й кариера е пред угасване, тя все още получава внимание от страна на папараците. На тази снимка може да видите как Ричи, заедно с френския моден дизайнер Жан-Шарл де Кастелбажак, се придвижват към афтър парти, за което са се приготвяли цяла вечер.

17. Хелън Фланаган

Английската актриса и модел Хелън Фланаган е известна с ролята си на Роузи Уебстър в сапунена опера на ITV – Коронационната улица. Роля, която тя играе цели 13 години от 2000 до 2012. През 2013 мъжкото списание FHM я нарежда сред 100-те най-секси жени в света. Като тя е на първо място от британските участнички. Трудно е да се разграничим от анкетата, но както виждаме на снимката след дълъг снимачен ден в Ливърпул, последван от още по-дълга обиколна на барове през вечерта, на Хелън й e малко трудно да бъде изправена за снимката. Но, разбира се, нейната усмивка и розовата рокля като чели смекчават неловкостта на снимката.

16. Дженифър Лоурънс

25-годишната Дженифър Лоурънс е може би най-популярната актриса за последните пет години. Нейният първи голям успех идва с ролята на Мистик в X-Men: First Class. Тя получи международно признание за играта си като Катнис Евърдийн в поредицата “Игрите на глада”. Лоурънс е известна и с това, че е здраво стъпила на земята. В интервютата си тя е доста сдържана, лесно се говори с нея, като изглежда, че винаги се опитва да удовлетвори феновете си и за нея има значение какво мислят хората. Това е очевидно в снимката по-горе, когато на наградите Оскар тя бе единствената, която даде бърза пресконференция, дори и да беше доста подпийнала.

15. Аврил Лавин

Пънк-поп певицата Аврил Лавин е един от най-големите музиканти от началото на века. На 15, тя се появи на световната сцена със Шаная Туейн. На 16-годишна възраст подписа договор с Arista Records на стойност $ 2 милиона за издаването на два албума. Година по-късно Аврил е една от най-популярните пънк-поп певици в света, спечелила репутацията си като “скейтър пънк” и “поп пънк принцеса.” За 15 години на сцената тя има 30 милиона албума продадени в цял свят. Като скейт и поп-пънк икона не е чудно, че Лавин е забелязвана на моменти в не особено добро състояние. И все пак, тя доста добре пази личния си живот от хорските очи за разлика от някои нейни колеги. И дори според много хора тази нейна пияна и лакома снимка всъщност изглежда сладка.

14. Миша Бартън

Английско-ирландската актриса и модел Миша Бартън добива популярността си в края на 1990-те и 2000. В началото тя започва със сценични участия, преди да премине към по сериозната актьорска игра. Голям пробив прави с американската сапунена опера “Всички мои деца”. Същинската й игра започва в “Шесто чувство” където си партнира с Брус Уилис, следва “Изгубени и объркани” и най-известната й роля досега – в сериала на Fox TV “Кварталът на богатите”. В разгара на кариерата си 29-годишната красавица се появи на много корици на модни списания, показвайки чара си. Но в снимката по-горе красавицата далеч не изглежда обаятелно. На какво ли се дължи?

13. Робърт Патинсън

Робърт Патинсън е най-известният английски вампир в Холивуд, благодарение на участието си в поредицата “Здрач”! Той също така е известен и с добрата си визия и акцента си. Петте филма „Здрач“ са донесли над $ 3.3 милиарда в световен мащаб, което превръща Патинсън един от най-търсените актьори в бизнеса. Англичанинът не се страхува от обиколките по баровете и парти забивките, както се вижда на снимката по-горе, на която той си тръгва от афтър партито на наградите Еми, дори след като въобще не се появи на самите награди.

12. Маколи Кълкин

Маколи Кълкин беше най-популярното дете 90-те години на миналия век. Той направи тв дебюта си като Кевин Макалистър в семейната сага “Сам вкъщи”. В разгара на кариерата си той е считан за най-успешното дете-актьор, заедно с Шърли Темпъл. Ето защо е толкова покъртително за много хора какво се е случило с него. Наркотиците и алкохолът оказаха своето влияние върху младата звезда. На тази снимка той по-скоро прилича на бездомен и пиян наркоман, отколкото на звездно дете от 90-те.

11. Саймън Кауъл

Саймън Кауъл, безочлив, груб, екстравагантен английски телевизионен съдия, продуцент и изпълнителен директор на A&R, е един от най-успешните риалити съдии – ако не и най-успешният. С цялата си сериозност и успешни бизнес начинания, е доста неочаквано да видим Кауъл по такъв начин – силно изумен и доста пийнал.

10. Кристина Агилера

Заедно с Бритни Спиърс, Кристина Агилера е една от най-успешните поп икони от края на 20-ти и началото на 21-ви век. Тя е продала над 50 милиона албума в целия свят, и бе класирана от Rolling Stone под номер 58 в списъка на 100-те най-велики певци на всички времена. Агилера е известна с голямата си енергия и не напразно й бе дадена титлата “Принцесата на попа”. Въпреки това, тя е известна и с това, че има временни душевни спадове, което може да се види на снимката по-горе.

9. Парис Хилтън

Парис Хилтън е истинска хайлайф икона, която е известна главно с това, че е известна. Пика на нейната славна кариера е през 2003 година, когато в интернет се разпространява нейн секс запис. Мемоарите й, публикувани през 2004, стават истински бестселър според New York Times. Парфюмът й е спечелил над $ 1.5 милиарда, а тя получава над $ 300 000 за поява по различни събития и нощни клубове. Тя е известна и с тежките си купони, като от един такъв е снимката й и в нашата класация. Но тя едва ли я помни.

8. Бритни Спиърс

Кариерата на Бритни започва, когато тя е още млада. Като тийнейджър издава първия си студиен албум, … Baby One More Time, който се превърна в най-продавания албум на тийнейджърка соло артист. Тя влияе на възраждането на тийн поп в късните 90 години, и оттогава е продала над 100 милиона албума по целия свят. През 2012 г. Forbes обявява, че тя е най-високо платената жена музикант на годината, с печалба от $ 58 милиона. Бритни е гласът на едно цяло поколение и хората, които израстват в 90-те, все още гледат на нея като идол, въпреки непрестанните проблеми в личния й живот. Тя е била повлияна от наркотици, обръсна главата си пред папараците, напдна няколко от тях и многократно удари дъното. Тази снимка е пример за тъмните времена в знаменития живот на Бритни.

7. Линдзи Лоън

Линдзи е друго дете-звезда, нашумяло с личните си провали. Линдзи Лоън започва кариерата си, когато е само три, като фотомодел. На 11 участва във филма на Дисни “Капан за родители”, който я изстрелва директно нагоре. След четири поредни успехи в киното, Лоън е тийн сензация. Но славата тежи. През 2007 г. тя беше два пъти задържана да шофира в нетрезво състояние, за което трябваше да посети три рехабилитации. Това довежда до загуба на няколко филмови сделки. Между 2010 г. и 2013 г. тя е посетила в клиниката още три пъти и е забъркана в многобройни нарушения, пробации и провинения. Кариерата й е все още активна, но винаги ще бъде помрачена от миналото й, което олицетворява фразата “замаяна и объркана”.

6. Матю Макконъхи

Пробива за лошото момче Матю Макконъхи идва с ролята му в комедията от 1993 “Замаян и Объркан”. Характерно за него е това, че превръщаше героите си в реални образи извън филмите. Въпреки че е смятан за един от най-добрите актьори на това поколение, и той е имал своите неприятности, точно като всички останали.

5. Памела Андерсън

Всички познаваме Памела Андерсън като подскачащата звезда в “Спасители на плажа”. Още повече я помнят заради секс касетата й с барабаниста на Мотли Крю Томи Лий. Не е трудно да се предположи, че в живота на красавицата има множество алкохол и наркотици. През 2014 година по време на филмовия фестивал в Кан, тя споделя, че като тинейджърка е била подложена на сексуално насилие. Поради тази причина тя е употребявала кокаин и алкохол, за да заличи спомените си.

4. Мел Гибсън

Мел Гибсън се превърна от един от най-уважаваните и най-добре платени актьори в Холивуд, в един истински позор за кино индустрията. Неговите прояви са добре документирани, включително и една, в която сипе расови и религиозни обиди към арестуващи го служители. Гибсън се бори с алкохола отдавна – започва да пие едва на 13. Бил засичан от папараци на сбирки на Анонимните Алкохолици, арестуван е за шофиране в нетрезво състояние през 2006 г. и е бил обект на разследвания за домашното насилието. На снимката по-горе може да видите как пияния и луд Гибсън се разправя с папараци, планирайки да се качи и да шофира колата зад него.

3. Ози Озбърн

В индустрия, в която сексът, наркотиците и рокендролът са начин на живот, е неизбежно да не залитнеш в даден момент. “Принцът на мрака” – Ози Озбърн, има една от най-бурните музикални кариери. Музикалната половинка на Ози – Тони Айоми, заяви, че докато всички членове на групата са употребявали алкохол и наркотици през 70-те, Озбърн имал най-лошия начин на живот сред всички тях. Това е доста очевидно от многобройните видеоклипове, показващи неразбираемия Ози. Само погледнете интервюто му по-горе.

2. Кийфър Съдърланд

Името на Кийфър Съдърланд се свързва най-вече с героя му Джак Бауър от сериала на Fox “24”. Актьорът има и успешна филмова кариера – във филмографията му влизат продукции като „Доблестни мъже“, „Време да убиваш“, „Тримата мускетари“. Ако сте живели в пещера, може да не знаете, че Съдърланд е имал с проблеми с алкохола в продължение на много години – и снимките му го доказват. Между 1989 и 2007 г. той е задържан четири пъти за шофиране в нетрезво състояние, четвъртото дори му урежда място в затвора за 48 дни.

1. Дейвид Хаселхоф

Дейвид Хаселхоф има световен рекорд на Гинес за това, че е “Най-гледаният човек по телевизията”. Скандален инцидент от 2007 година, наречен от медиите „Пияният-чийзбургер“, може и да спечели световен рекорд на Гинес за това, че е “Най-гледаното видео на човек, ядещ чийзбургер на пода в банята”. Видеото е заснето от дъщеря му, Тейлър Ан, за да му покаже какво прави, когато е пиян. Видеото направи Хаселхоф “Краля на Интернет.”

Източник: www.therichest.com